Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Focșănenii s-au întors din cantonament!

Fotbaliștii de Liga a III-a ai CSM 2007 au încheiat luni, 1 august, cantonamentul de la Poiana Brașov și s-au întors la Focșani unde vor continua pregătirea pe stadionul Milcovul. La terminarea stagiului montan, antrenorul Marius Bratu mi-a spus că a fost atins obiectivul stabilit la plecarea de acasă – încărcarea fizică pentru ca echipa să parcurgă fără probleme programul de jocuri din campionat și Cupa României. Cu mici excepții – entorse ușoare – jucătorii s-au întors sănătoși și până la începutul competițiilor vor fi apți de joc.

În timpul cantonamentului, fotbaliștii focșăneni au disputat două partide de verificare. În primul, au câștigat cu 2-1 în fața formației de Liga a III-a Kids Brașov, prin golurile marcate de Manu. În cel de-al doilea, programat pentru sâmbătă, dar amânat pentru că terenul de joc a fost inundat de ploaie și disputat duminică, CSM 2007 a terminat la egalitate, 1-1 (1-0), cu divizionara de Ligă a II-a, FC Brașov. Pentru CSM 2007 au jucat: Preda – Juncănaru, Panaite, Bratu, Damache, Săpunaru, Manu, Rogoveanu, Băjenaru, Taciuc (Strătilă), Arnăutu.

În minutul 46 au intrat Lazăr, Negoiță, Gîrdea, Petre, iar din minutul 60 antrenorul Marius Bratu a rulat tot lotul de jucători al CSM Focșani 2007. Focșănenii au deschis scorul în minutul 38, la capătul unei combinații care l-a lăsat pe Rogoveanu singur cu portarul advers iar mijlocașul Focșaniului a făcut simplu 1-0! Brașovenii, care sunt la o săptămână de începerea campionatului, au reușit egalarea în minutul 58 prin Roșu care a profitat de un moment de neatenție și a trimis mingea în poarta lui Lazăr. Oaspeții au fost foarte aproape de victorie, însă mingea șutată de Manu a lovit bara porții brașovenilor. Antrenorul Marius Bratu a fost mulțumit de prestația jucătorilor săi în prima repriză. L-au nemulțumit unele inexactități individuale în repriza a doua, dar acestea pot fi puse și pe seama oboselii acumulate în timpul celor zece zile de pregătire fizică intensă. Antrenorul CSM 2007 nu l-a trimis în teren pe Zaharia, care a avut o ușoară întindere și nu a vrut să riște o agravare care să-l țină departe de jocurile care urmează.

Pentru perioada imediat următoare, conducerea echipei a programat câteva partide de pregătire-verificare miercuri, 3 august, după amiază, pe Milcovul cu CSM Bacău, sâmbătă, 6 august, cu Viitorul Ianca, în deplasare și, foarte probabil, pentru că formația focșăneană va sta în prima etapă națională a Cupei României, un meci cu Prosport Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?