Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Tir sportiv, juniori 3, Campionatul Național – Focșănenii au luat tot aurul!

  • CS Unirea-CSM Focșani 2007, aur la echipe mixt, echipe băieți, echipe fete, la băieți și fete individual
  • Teodora Joghiu și Alessandro Braccesi, de câte trei ori campioni ai României

           Campionatul Național individual de tir sportiv al juniorilor 3 care a avut loc la București, în perioada 9-13 februarie, a confirmat supremația sportivilor de la CS Unirea- CSM Focșani 2007 în tirul sportiv din România la pușcă cu aercomprimat, în care tot un focșănean – Alin Moldoveanu – a câștigat aurul olimpic. Trăgătorii pregătiți de antrenorul emerit Adrian Alaci și profesorul Aurel Giurgea s-au impus în aproape toate probele la care au concurat. Mai întâi vineri, 12 februarie, focșănenii au ocupat tot podiumul echipelor de echipe mixte!Pe primul loc, medaliați cu aur, s-au clasat Alexandra Joghiu și Alessandro Braccesi, pe al doilea, cu argint, au încheiat concursul Denisa Săftian și David Ioan iar pe poziția a treia, cu medalie de bronz, Teodora Vrăjitoru și Edward Mitrofan.

          Sâmbătă, 13 februarie,Alexandra Joghiu a obținut al doilea aur, ca urmare a câștigării titlului de campioană a României la fete individual. Coechipierul Teodorei de la mixt, Alessandro Braccesi a devenit campion național la băieți – și medaliat cu aur. A fost urmat Edward Mitrofan, medaliat cu argint și vicecampion al României și David Ioan cu medalia de bronz. La echipe fete, noile campioane naționale sunt Alexandra Joghiu, Denisa Săftian și Teodora Vrăjitoru iar la echipe băieți, aurul și titlul național au revenit focșănenilor Edward Mitrofan, Alessandro Braccesi și David Ioan. Ca nivel al performanței individuale, cel mai bun rezultat a fost al Alexandrei Joghiu, care a reușit un excelent 390 puncte.

În această lună, trăgătorii de la CS Unirea – CSM Focșani 2007 au mai câștigat medalia de argint la echipe masculin la Campionatul Național al seniorilor prin Lucian Puțaru, Răzvan Condrea și Alessandro Braccessi, iar la juniori 1, titlurile de campioni naționali la echipe mixt prin Teodora Șușu și Răzvan Condrea și echipa de băieți alcătuită din Răzvan Condrea, Lucian Puțaru și Alessandro Braccessi, medaliile de argint cu echipa mixtă Alexandra Joghiu și Lucian Puțaru și Lucian Puțaru, la individual 60 focuri. La fete, echipa alcătuită din Teodora Șușu, Alexandra Joghiu și Denisa Săftian s-a clasat a treia și a primit medaliile de bronz, ca și Teodora Șușu, la individual.

          Tirul focșănean își poate îmbogăți portofoliul de titluri și medalii naționale la Campionatul Național pentru tineret care va avea loc peste o lună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?