Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Șofer fără permis și beat, la volanul unei mașini cu autorizație de circulație expirată de un an


Un bărbat de 42 de ani, din localitatea Păulești, a fost prins de polițiști în momentul în care circula pe drumurile din aceeași localitate fără să aibă permis de conducere, dar și cu autorizația de circulație provizorie expirată de aproape un an de zile. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru a i se recolta probe biologice, deoarece mirosea puternic a alcool. „La data de 30 noiembrie a.c., ora 19.20, pe DC 71 în comuna Păulești, polițiștii din localitate au depistat un bărbat de 42 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere și având autorizația de circulație provizorie expirată din 20 ianuarie 2015. Întrucât emana halenă alcoolică, a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
De asemenea, polițiștii au surprins un șofer din Anghelești care conducea un  autoturism prin localitate deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. „La data de 29 noiembrie a.c., orele 20.10, pe DJ 119C în localitatea Anghelești, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 41 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice (0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal”, se mai arată în același buletin de presă.
Polițiștii atrag atenția că mașinile radar continuă să supravegheze traficul rutier pe raza județului Vrancea. Zonele în care pot fi întâlnite radarele sunt: DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud; DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?