Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Tânără RĂPITĂ de doi bărbați și obligată să facă SEX ORAL


Mai multe tinere au fost terorizate de doi bărbați, unul din Vidra, iar celălalt din Focșani, care le-au bătut și le-au obligat să se prostitueze atât în țară cât și peste hotare. Una dintre fete a fost pur și simplu răpită, după cum se arată în rechizitoriul procurorilor, ea fiind dusă la Nereju de cei doi bărbați, unde a fost obligată să întrețină relații sexuale orale cu unul dintre ei. Pe numele celor doi au fost emise mandate de arestare în lipsă, iar acum au fost trimiși în judecată. În același dosar mai este judecată și mama unuia dintre ei, care a încercat să convingă o tânără să-și retragă plângerea, apoi a dat declarații mincinoase. 
 Doi bărbați, unul din Vidra, iar celălalt din Focșani, dar și o femeie, care este mama celui din Vidra, au fost trimiși în judecată de procuroii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Vrancea. Bărbații vor fi judecați pentru trafic de persoane și trafic de minori, iar mama ei pentru influențarea declarațiilor și mărturie mincinoasă. 
 În urma anchetei, procurorii au stabilit că Suraj Odoleanu, din comuna Vidra, în perioada noiembrie 2012-iunie 2013 a racolat, transportat, traficat și adăpostit prin inducerea în eroare, constrângere și abuz de autoritate o tânără în scopul exploatării sexuale. În luna august a anului 2012 a procedat la fel cu o altă tânăr, căreia i-a plătit transportul cu scopul de a ajunge într-un loc unde urma să fie exploatată sexual. În rechizitoriu se mai arată că în anul 2012, folosind aceleași metode, Suraj Odoleanu a mai racolat alte două tinere în același socop. Una dintre ele a ajuns în Italia, unde a fost obligată să întrețină relații sexuale cu diferiți bărbați în schimbul unor sume de bani. 
 În data de 18 martie 2014, același Suraj Odoleanu l-a ajutat pe un alt inculpat, Elvis Negoiță, din Focșani, trimis și el în judecată în dosar, să adăpostească o tânără, dar și să o transporte până la Nereju, unde aceasta a fost supusă unor chinuri groaznice. În rechizitoriu se arată că Odoleanu a bătut-o pe fată și a obligat-o să întrețină relații sexuale orale cu Elvis. În total, Odoleanu este acuzat că a obligat șase tinere să se prostitueze, iar toți banii câștigați de fete ajungeau în buzunarele sale. 
        Acuzat că a răpit o fată 
 În același dosar va fi judecat și Elvis Negoiță, din Focșani. În rechizitoriul procurorilor se arată că acesta a răpit-o pe tânăra pe care a dus-o la Nereju și a obligat-o să întrețină relații sexuale orale cu el. 
 Potrivit materialului de trimitere în judecată, în data de 18 martie 2014, Elvis a recrutat, transportat și adăpostit prin inducerea în eroare, răpire și abuz de autoritate în scopul exploatării sexuale, o tânără și a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el, lovind-o și uminind-o, fiind ajutat de Suraj. De asemenea, pe data de 17 aprilie 2014, în timpul unei conversații telefonice cu un bărbat, Elvis a încercat să-l determine pe acesta, prin intimidare, să dea declarații mincinoase în cauza care o privea pe fata umilită de el, dar și cu privire la faptul că în perioada 2008-2010 a recrutat, transportat și adăpostit mai multe tinere în scopul exploatării sexuale. În cazul său este vorba despre patru părți vătămate. 
         Mama lui Suraj, acuzată de influențare a declarațiilor 
 În același dosar a fost trimisă în judecată și mama lui Suraj Odoleanu, Catrina Gogu, tot din Vidra. Procurorii au stabilit în urma anchetei că în luna mai a.c., aceasta a încercat prin constrângere și corupere să determine pe una dintre fetele umilite de băiatul său, prin intermediul surorii sale, să își retragă declarațiile date împotriva fiului. De asemenea, în datele de 23 aprilie și 5 iunie a.c., audiată fiind în calitate de martor, Catrina a dat declarații mincinoase în legătură cu activitatea infracțională a fiului său, afirmând aspecte total contrare față de cele pe care le știa. Ea va fi judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de influențare a declarațiilor și mărturie mincinoasă. 
 Pe numele celor doi bărbați trimiși în judecată au fost emise, în urmă cu ceva timp, mandate de arestare în lipsă. Anterior luării măsurii, polițiștii de la Crimă Organizată și procurorii au efectuat mai multe percheziții la Vidra, sperând că vor găsi probe care să-i incrimineze. 

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?