Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

ULTIMA ORĂ! Bărbat găsit mort la marginea unui drum


 Un bărbat a fost găsit mort în această seară (duminică), în jurul orei 18.00, la marginea unui drum de pe raza localității Mărășești, în apropierea căii ferate. Polițiștii spun că victima ar fi fost acroșată de un autoturism, al cărui șofer a părăsit locul accidentului. 
 Oamenii legii fac verificări pentru depistarea șoferului care a părăsit locul accidentului. „La data de 4.decembrie a.c. în jurul orei 18.00 polițiștii au descoperit pe marginea unui drum din localitatea Mărășești un bărbat decedat. Din primele verificări se pare că bărbatul a fost victima unui accident rutier. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care s-a petrecut evenimentul”, ne-a precizat subcomisar Bogdan Toader, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.  
UPDATE! Polițiștii au stabilit identitatea victimei și au identificat mașina implicată în accident. Bărbatul mort are 65 de ani, este din Focșani, dar locuiește în Mărășești. Cât privește mașina implicată în accident, aceasta are numere de Bacău. A fost identificat proprietarul autoturismului, nu și șoferul. Polițiștii spun că mașina implicată în accident nu ar fi fost condusă de proprietarul ei, ci de o altă persoană. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?