Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO : Premii cu prilejul Zilelor Liceului Tehnologic „Eremia Grigorescu“ Mărăşeşti


Zilele Liceului Tehnologic „Eremia Grigorescu” Mărășești, desfășurate pe 28 și 29 noiembrie a.c., au fost organizate în cadrul „Săptămânii Altfel”, sub coordonarea directorului profesor Daniela Iacob și a consilierului educativ, profesor Anca Mihaela Broina. Potrivit celor spuse de organizatori, aniversarea unității de învățământ a debutat cu activitatea tematică „Mărășești – piatră de temelie a României Mari”, activitate onorată de prezența unui invitat deosebit de drag elevilor și cadrelor didactice ale liceului, colonel (r) Ion Durnescu. Profesorul Sanda Burlacu a prezentat date inedite din biografia „General Eremia Teofil Grigorescu (1863 – 1919). Un erou al neamului românesc”, cât și alte informații inedite despre Marea Unire de la 1 Decembrie 1918, „Unire-n cuget și-n simțiri”. Activitatea din prima zi s-a încheiat cu un moment artistic susținut de elevi ai claselor V-IX coordonat de profesor Ionela Andrei, moment în care s-au împletit poeziile patriotice și cântecele pentru neam și țară românească.
    A doua zi a manifestărilor Zilelor Liceului Tehnologic „Eremia Grigorescu” Mărășești a fost dedicată concursului de talente „Vedete în devenire”, un concurs care s-a bucurat de un real succes în rândul elevilor și cadrelor didactice. Elevii s-au prezentat în fața unui juriu format din colegii lor, Alexandra Lepădatu (clasa XII-a A), Iulia Holbură (clasa a X-a A), George Prepeliță (clasa a IX-a A) și directorul profesor Daniela Iacob, consilierul educativ profesor Anca Broina și profesorul Emil Radu.
    După evoluția concurenților pe scena sălii de festivități a Liceului Tehnologic din Mărășești, Premiul special al juriului a revenit elevilor din clasa a V-a A care au prezentat piesa de teatru „O noapte de iarnă”. La Secțiunea Gimnaziu au fost acordate Mențiune pentru eleva Isabelle Brăgăruș, Premiul III (interpretare vocală) a revenit elevei Carmen Olteanu, Premiul II (creație literară) a fost câștigat de Miruna Mocanu și Premiul I (interpretare vocală) a fost atribuit Åžtefaniei Năstase.
„Concursul de la Secțiunea Liceu a fost unul atractiv, spectatorii participând captivați de momentele prezentate de colegii lor. Juriul a decis acordarea unei Mențiuni elevei Doina Docan (interpretare vocală), iar Premiul III a fost adjudecat de eleva Ana Maria Igescu. Premiul al II-lea a fost câstigat de echipa de hair-stiliste Ioana Candea și Rebeca Stanciu, iar Premiul I – de altfel și cei mai aplaudați concurenți ai concursului – a fost adjudecat de elevii Lucia Mărioara și Ionuț Durac, care au prezentat un dans popular în coregrafia elevului menționat. Astfel, și anul acesta elevii și angajații Liceului Tehnologic «Eremia Grigorescu» Mărășești au sărbătorit Ziua Liceului în urări de «La mulți ani!», cu sănătate și realizări de suflet”, au relatat organizatorii evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?