Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Sambo – CS Unirea are opt campioni naționali la cadeți și juniori mici!


Sambo devine specialitate CS Unirea! După ce, la începutul lui septembrie, Metin Can, George Hanțu și Dorin Drîmbă deveneau campioni ai României la junori- tineret, la competiția care a avut loc în Sala Polivalentă, la sfârșitul săptămânii trecute alți opt sportivi uniriști s-au încununat cu titlurile de campioni naționali, la turneul de la Ploiești!
La cadeți, au câștigat medaliile de aur pentru titlul de campioni Larisa Constantin la 41 kg., Georgiana Mocanu, la 48 kg., Metin Can, la 69 kg. cadeți iar la juniori mici, Silvia Pomană, la 28 kg., Georgia Hagianu, la 34 kg., Iulia Moldoveanu, la 37 kg., Mario Constantin, la 46 kg., Mihăiță Mocanu, la 34 kg., și Valentin Cătănoiu, la 50 kg.  
Pe locul al doilea au încheiat competiția cadetele Ionela Macovei, la 52 kg., Mara Mihalea, la 68 kg., iar pe locul al treilea, cadeții Dănuț Oprea, la 60 kg. și Ștefan Mihalea, la 73 kg., precum și juniorul mic Rareș Cara.
De pregătirea sportivilor de la CS Unirea în spectaculoasa disciplină numită sambo se ocupă antrenorii Adrian Moldoveanu și Mugurel Popa.        

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

_ga

Other

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?