Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

O fată și un tânăr bătuți, dar și o tânără care a vrut să se sinucidă, la UPU Focșani


O minoră de 14 ani din Focșani a avut nevoie de îngrijiri medicale joi după amiază, la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Focșani, după ce a suferit lovituri la nivelul cutiei craniene în urma unei agresiuni. ,,M.G. în vârstă de 14 ani, din Focșani, a ajuns la UPU unde i-a fost pus diagnosticul de traumatism cranio cerebral închis prin agresiune. Minora nu este internată”, precizează Alina Cosma, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Județean Focșani.
    Un tânăr de 31 de ani, din Unirea, tot victimă a unei agresiuni, a solicitat serviciile medicale ale UPU Focșani după ce a fost lovit la nivelul feței. ,,R.M. în vârstă de 31 de ani, a ajuns la UPU la ora 21:10, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio facial prin agresiune. Pacientul nu are nevoie de internare”, spune Alina Cosma.
    Iar o adolescentă de 19 ani a ajuns la spital, în cursul nopții de joi spre vineri, după ce a vrut să-și pună capăt vieții, înghițind mai multe medicamente. ,,P.C. în vârstă de 19 ani din Focșani, a fost adusă la UPU în jurul orei 23:50 cu diagnosticul de ingestie voluntară medicamentoasă în scop suicid. Pacienta este internată în cadrul secției de Interne-ATI”, precizează purtătoarea de cuvânt a Spitalului Județean Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?