Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

GALERIE FOTO : Terapie cu jocuri video, pentru tratarea ambliopiei la Optometrica Visual din Focșani


Te-ai gândit vreodată că îți poți corecta vederea prin jocuri video? Deși pare incredibil, acest lucru se poate realiza doar dacă îți vei achiziționa discul cu jocuri de la Optometrica Visual din Focșani. Acesta este singurul cabinet de optometrie care îți poate oferi CD-ul cu jocuri pentru tratarea ambliopiei. Pentru aceasta nu ai nevoie decât de un calculator sau un laptop și conexiune la internet. Persoanele care suferă de această afecțiune în special copii, pot achiziționa jocurile de corectare a ambliopiei doar de la Optometrica Visual din Focșani de pe B-dul Unirii, în parcarea din fața Dance Club. Este în centrul orașului și indiferent unde locuiești poți ajunge foarte ușor la Optometrica Visual. Iar odată ce ai ajuns aici nu poți rata multitudinea de promoții pe care cabinetul și magazinul ți le oferă. Și cum să nu fii mulțumit când profesioniștii de aici fac tot posibilul pentru ca tu să vezi lumea ce te înconjoară mai bine. Optometrica Visual este unic distribuitor al ramelor Swarovski în Vrancea și tot aici găsești branduri precum Silhouette, Police, Guess, Carolina Herrera, Titan Minimal Art Pulse. Cât despre lentile, vorbim tot despre calitate de top: Essilor, Zeiss, Hoya, Rhein, ca și în cazul lentilelor de contact: Bausch & Lomb, Ciba Vision.

Ce este ambliopia?

Ambliopia sau „ochiul leneș” reprezintă vederea slabă a unuia dintre ochi sau chiar la ambii în ciuda structurii normale a globului ocular. Copiii pot dezvolta ambliopie incă de la naștere, până la vârsta de 6-7 ani. Copilul cu ambliopie nu realizează că nu vede bine cu un ochi, dar neîndemânarea acestuia sau accidentarea frecventă deoarece nu apreciază corect distanțele pot fi un semnal de alarmă pentru părinți. Iar pentru ca afecțiunea să nu se agraveze, cumpărați de la Optometrica Visual discuri cu jocuri care corectează ambliopia.

Echipă tânără, competență profesională de excepție

Optometriștii de la Optometrica Visual oferă servicii de calitate și au o competență profesională de excepție. Doar aici veți putea primi servicii de calitate și veți fi consultați cu aparate de ultimă generație. Totodată Optometrica Visual vă prescriu și montează atât ochelari cât și lentile de contact. 

Promoțiile de la Optometrica Visual sunt de neratat

În această perioadă, Optometrica Visual vă oferă o serie de promoții pe care cu greu le veți putea refuza. Una dintre acestea se adresează persoanelor care au probleme cu vederea și nu doresc să poarte ochelari ci doar lentile de contact. La 4 cutii de lentile Pure Vision 2HD, a cincea ți se oferă gratuit. Deoarece lentilele sunt pe stoc și nu trebuie să le cumperi pe toate odată, ți se oferă un card cu care poți achiziționa lentilele orcând dorești. Prețurile practicate de Optometrica Visual sunt pentru toate gusturile și vârstele și asta deoarece optometriștii care lucrează aici doresc ca toți cei care le calcă pragul să fie cât mai mulțumiți. O altă ofertă pe care Optometrica Visual o oferă clienților săi constă în faptul că pacienții care comandă lentile speciale cum ar fi fotocromate, progresive, bifocale, primesc absolut gratuit încă o pereche de lentile normale (monofocale). Un alt motiv pentru care ar trebui să veniți la Optometrica Visual constă în faptul că optometriștii de aici oferă consultații gratuite în fiecare zi de sâmbătă între orele 10.00-12.00 celor care au vârsta mai mare de 6 ani.

Cu siguranță te-am făcut curios cu privire la Optometrica Visual, iar dacă vrei să stii mai multe intră pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/Optometricavisual/?fref=nf sau mergi direct la sediul din BD. UNIRII nr. 48, bl. 48, sc. 2, parter, programul este normal chiar dacă parcarea este în renovare.

Luni – 9:00- 18:00
Marti – 11:00 – 18:00
Miercuri – 11:00 – 18:00
Joi – 9:00 – 16:00
Vineri – 9:00 – 17:00
Sâmbata – 10:00 – 12:00
Duminică – Închis

 

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?