Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Fotbal copii – LPS Focșani 2009 la primul turneu de anvergură!


Cupa Prosport a avut încă o etapă, cea a categoriei de vârstă 2009, ale cărei jocuri au avut loc la baza Valentino Sport, la sfârșitul săptămânii trecute. După jocurile din grupe, organizatorii au reunit echipele clasate pe primul loc și cele mai bune locuri doi, pentru un „campionat de aur”, cele de pe locul al doilea au fost grupate pentru un „campionat de argint” iar cele de pe locul al treilea, pentru un „campionat de bronz”.
Din ultima categorie a făcut parte și cea mai tânără echipă a LPS Focșani, pregătită de profesorul Daniel Bănică. A fost, practic, prima participarea a micuților jucători la o competiție de anvergură! Iar bucuria lor, pe care le-o puteți citi pe față și dumneavoastră, stimați cititori, a fost cuceritoare! Așa cum sunt componenții acestei echipe ca și ceilalți micuți fotbaliști care își iau foarte în serios rolul de participanți la sărbătorile fotbalului pentru vârstele mici! Toate echipele au primt trofee, toții copiii au fost premiați, așa cum precizează organizatorii Cupei Prosport!
În „campionatul de bronz” alături de LPS Focșani au mai concurat Propsort Focșani, Didi Iași 2, Kinder București 2, LPS Galați și Șoimii Dunăreni Galați.
    LPS Focșani a pierdut în grupă, sâmbătă, cu Pumas Iași, scor, 2-3 și cu Oțelul Galați, scor 0-7, dar duminică, în „campionat” a avut o cu totul altă față, câștigând cu 1-0 meciul cu Prosport și cu 6-5, după lovituri de departajare, cu Șoimii Dunăreni. 
Lotul LPS Focșani este alcătuit din Ianis Gheorghe, un portar plin de talent, așa cum îl prezintă antrenorul său, și care este pregătit pentru acest post de Cristinel Ionel, Emi Goia, Ștefan Sârbu, Mihai Zahiu, Rareș Scutaru, Rareș Nechita, Alex Aldea, Alexandru Bănică, Andrei Neagu, și ei copii dăruiți cu  talent, căci dacă nu ar fi nu s-ar povesti!               

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?