Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

ULTIMA ORĂ! VIDEO! Bărbatul care a sustras fără drept banii din bancomatul Băncii Transilvania a fost identificat. Este militar


Bărbatul căutat de poliție pentru că a sustras fără drept 500 de lei dintr-un bancomat al Băncii Transilvania din Focșani a fost identificat și este acum cercetat pentru furt de procurorii Parchetului Militar Iași. Este vorba despre V.T., de 44 de ani, plutonier adjutant la UM 01333 din cadrul Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor” din Focșani. „La nivelul unității s-a format o comisie pentru a cerceta situația. În funcție de gravitatea faptelor, se vor lua măsuri disciplinare”, a precizat lt col Vali Roman, purtător de cuvânt la Brigada 282 Focșani.
Interesant este faptul că ieri după-amiază cineva care semnează cetățeanu a postat următorul comentariu pe site-ul nostru: „îl găsiți pe individ la UM 01333 Focsani, este cadru militar… plutonerul T (…), care a făcut numai „bine” la viața lui… (….”). 
Fapta s-a petrecut în iulie, dar abia la începutul acestei luni polițiștii au apelat la presă pentru ca bărbatul să fie identificat. Se pare că și de această dată, presa a ajutat. „La data de 17 iulie a.c., un bărbat necunoscut ar fi sustras suma de 500 lei dintr-un bancomat situat în municipiul Focșani, după ce persoana vătămată a efectuat o tranzacție, iar apoi văzând că ATM-ul nu eliberează banii s-a deplasat la un alt bancomat situat la circa 6 m, ce aparține aceleiași bănci, unde a încercat să efectueze o nouă tranzacție, însă a constatat că banii fuseseră retrași. Polițiști din structura de investigații criminale efectuează verificări în vederea identificării persoanei necunoscute și pentru recuperarea prejudiciului. Studiind capturile realizate după camerele de supraveghere se poate observa momentul în care bărbatul necunoscut sustrage suma de bani din ATM. Persoanele care pot da relații cu privire la acea persoana care ridică banii din bancomat sunt rugate să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de telefon 0237/207405”, se preciza pe 4 septembrie în comunicatul de presă de la Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea.

19 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?