Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

GALERIE FOTO : Omul de afaceri Vasile Bută, condus pe ultimul drum de familie, primari, directori și foști angajați


Omul de afaceri Vasile Bută, patronul firmei de construcții Podgoria Cotești, a fost înmormântat ieri, la funeralii participând sute de persoane, respectiv oameni de afaceri, prieteni, cunoscuți, membri ai familiei, angajați, dar și oameni simpli. Printre cei care au transmis mesaje de condoleanțe și coroane de flori s-a numărat și președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan. Acesta a trimis o coroană de flori.
De asemenea, la slujba de înmormântare au fost prezenți mai mulți primari vrânceni, dintre care amintim pe primarul municipiului Focșani, Cristi Misăilă, însoțit de viceprimarul municipiului Focșani Ionuț Mersoiu, pe primarul comunei Cotești, Dorel Bolovan, primarul comunei Cîrligele, Ștefan Moscu, primarul comunei Popești, Nicolae Ciocănel, dar și primarul comunei Bolotești, Fane Popa. La slujba de înmormântare au mai participat șefi ai unor instituții publice din județ, polițiști, medici, dar și angajați ai Direcției Finanțelor Publice Vrancea. 
Slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor de preoți în Biserica Săpunari din Focșani, locul unde trupul neînsuflețit a fost depus spre priveghere. După acest moment, cortegiul funerar s-a deplasat pe traseul str. Republicii, Bulevardul Unirii și s-a îndreptat către cimitirul Bisericii Sfântul Dimitrie din cartierul Bahne, unde Vasile Bută își va dormi somnul de veci. Mașina în care se afla sicriul cu trupul neînsuflețit al afaceristului vrâncean a fost precedată de două mașini pe care se aflau peste o sută de coroane. Cortegiul funerar s-a deplasat pe un traseu anume stabilit, care a inclus și strada pe care regretatul om de afaceri a locuit. 
Reamintim că omul de afaceri Vasile Bută a decedat joi seară, în jurul orei 21.30, în ambulanța specială care îl aducea acasă de la clinica din Turcia unde s-a tratat de o boală necruțătoare.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?