Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

FOTO! Prima ediție a „Soveja Mountain Fun“ a avut loc în weekend

Primăria Soveja a derulat în weekend prima ediție a evenimentului Soveja Mountain Fun. Concursul a constat în efectuarea a trei ture: două de MTB (pe un traseu de 20 de km și altul de 55 de km) și una pe șosea (100 de km), cu start din fața sediului Primăriei Soveja. Participanții au fost campați în inima naturii în Poiana Punga cu foc de tabără, tombolă și multe alte surprize. Din ingredientele manifestării nu au lipsit plăcintele poale-n brâu, grătarele dar nici vizite la Mausoleu și alte obiective din zonă. Pentru participanți a fost organizată și Disco-Mountain Fun, unde au fost prezenți DJ Argo, MC Lalla și George Dice.

„Am dat startul primului eveniment de ciclism din Soveja, un eveniment mult așteptat de iubitorii de mișcare în aer liber. Am fost surprinși de numărul mare de participanți la evenimentul de ciclism, mulți venind din afara județului Vrancea, dovadă că Soveja are capacitatea de a oferi alternative de petrecere a timpului liber și de renaștere a turismului. Soveja Mountain Fun, prima ediție de ture pe bicicletă, atât pe astafalt cât și MTB, este o reușită! Mulțumim celor care ne-au sprijinit în demersul nostru, și țin să îi menționez în special pe lucrătorii și conducerea Secției de Poliție nr. 10 Panciu, Postul de Jandarmi Montani Soveja și ISU Vrancea, instituții care au venit în sprijinul comunității noastre la orice eveniment“, a precizat primarul comunei Soveja, Ionuț Filimon.

Soveja Mountain Fun este o acțiune organizată în colaborare cu Asociația Bike Works și Primăria Soveja, o activitate dedicată iubitorilor de mișcare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?