Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

VIDEO! Pompierii intervin după furtuna de astăzi pe două străzi din Focșani. Ploaie torențială cu vânt puternic și la Dălhăuți

Un arbore a fost doborât astăzi în Focșani, pe strada Alexandru Vlahuță, în timpul furtunii care a izbucnit în jurul orei 18.00. Potrivit informațiilor furnizate de ISU Vrancea, pompierii au intervenit și pentru degajarea unor elemente smulse de vânt de pe acoperișul unui bloc de pe str. Mare a Unirii. „Un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani a intervenit pentru degajarea unui copac pe strada Alexandru Vlahuță din municipiul Focșani, iar în acest moment un alt echipaj intervine pentru degajarea unor elemente de acoperiș ale unui bloc de locuințe situat pe strada Mare a Unirii”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.

A plouat bine și în alte localități ale județului, cum s-a întâmplat la Dălhăuți, unde ploaia era mult așteptată, după seceta prelungită și ultimele zile caniculare, care au determinat furnizarea apei potabile în localitate, numai pe timpul zilei.

De altfel, județul Vrancea se află până la ora 23.00 sub incidența unei avertizări meteo Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, manifestată prin intensificări ale vântului și vijelii (viteze la rafală de peste 55…75 km/h), grindină, descărcări electrice și izolat averse torenţiale.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?