Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Focșani: Circulația autovehiculelor de transport marfă va fi reglementată


Primăria Municipiului Focșani a lansat în dezbatere publică proiectul de act normativ privind reglementarea circulației rutiere pentru autovehiculele de transport mărfuri cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, exceptând mijloacele de transport în comun, pe raza Municipiului Focșani. Proiectul de act normativ este afișat din data de 26 august 2016 la sediul Primăriei municipiului Focșani, dar și pe site-ul www.focsani.info. 
În perioada 5 – 16 septembrie 2016, cei interesați pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii privind acest proiect de act normativ la Primăria municipiului Focșani, situată în bulevardul Dimitrie Cantemir nr. 1 bis, camera 102 – Serviciul administrație publică locală, agricultură, cadastru. Persoana de contact este Cristina Dăscălescu.
Potrivit proiectului de act normativ, dacă acest va fi aprobat, traseul de deplasare pentru autovehiculele de transport mărfuri cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone este următorul: „din șoseaua de centură DN2 E85 se intră în Municipiul Focșani prin intersecția cu sens giratoriu a arterelor de circulație DN 2 E85 – DJ 204 E și strada Cuza Vodă – continuă pe strada Cuza Vodă – strada Mărășești – traversează podul de peste magistrala CFR – continuă pe ruta ocolitoare din partea de Vest a municipiului Calea dintre vii – continuă pe strada Dionysos – strada Antrepozite – continuă pe strada Antrepozite – pasajul Vîlcele – fundătura strada Cotești și retur”, potrivit proiectului suspus dezbaterii publice. 
Pentru fiecare grupă de clasificare a autovehicului de transport ar putea fi instituite taxe speciale de acces, iar cine nu respectă legea va fi sancționat. 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?