Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Trei bărbați prinși la furat de lemne. Toți s-au ales cu dosare penale


Trei bărbați au fost prinși de polițiști în timp ce tăiau lemne de pe raza localităților Fitionești, Andreiașu de Jos și Tulnici. Polițiștii susțin că bărbații au tăiat mai mulți arbori din specii cum ar fi stejar și salcâm, din păduri care nu le aparțineau. Polițiștii au întocmit dosare penale pe numele lor: 
          „- La data de 10 august a.c., ora 13.00, pe raza comunei Fitionești a fost depistat un tânăr de 22 ani, din localitate, care a tăiat ilegal și sustras arbori din specia stejar dintr-o pădurea situată în punctul «Florean». În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și sustragere material lemnos, urmând a se efectua cercetări conform Legii nr. 46/2008 – Codul Silvic.
          – La data de 12 august a.c., ora 09.30, pe raza comunei Andreiașu de Jos a fost depistat un bărbat de 68 ani, din aceeași localitate, care tăia ilegal și sustrăgea arbori. În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de Legea nr. 46/2008 – Codul Silvic.
          – La data de 12 august a.c., polițiștii din Tulnici au constatat faptul că, în perioada 08-11 august a.c., un bărbat din localitate a tăiat ilegal și a sustras cinci arbori din specia salcâm din suprafața de pășune împădurită aparținând altei persoane. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și furt de material lemnos, fapte prevăzute și pedepsite de Legea nr. 46/2008 modificată – Codul Silvic”, se arată în comunicatul de presă primit de la IPJ Vrancea.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?