Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Doi minori și trei adulți din Vrancea, dați DISPĂRUȚI de ani de zile


Cinci vrânceni au fost dați în urmărire după ce au dispărut de acasă. Printre aceștia, și doi copii, respectiv o fată și un băiat.
Astfel, o minoră născută în anul 2000 a dispărut de acasă încă din 2014, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic despre ea, potrivit site-ului Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea. Este vorba de Sara-Andreea Bulilete, din sat Gogoiu, comuna Răcoasa. Potrivit oamenilor legii, minora a plecat voluntar de acasă. „Semnalmente: păr șaten închis-lung, ochi căprui-verzui, față rotundă, înălțime 1.65m, greutate 53 kg, constituție atletică. Semne particulare – pe umărul stâng are o aluniță. Îmbrăcăminte – tricou negru, geacă de fâș de culoare verde, pantaloni tip colanți, culoare negru, cizme de material textil de culoare negru, ce prezentau un lanț de culoare galben la încheietura piciorului. Minora BULILETE SARA-ANDREEA a plecat voluntar de la domiciliu la data 04.12.2014 și nu a mai revenit”, se arată pe site-ul IPJ.
Celălalt minor dispărut de acasă este Cosmin Chirică, născut tot în anul 2000. Acesta este din comuna Nereju și a dispărut în mai 2015. „Semnalmente: Înălțime 1,65-1,70 m, greutate 50 kg, atletic, păr șaten, tuns scurt, ochi albaștri, față rotundă. La data dispariției minorul era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni tip lug, scurți, de culoare albastră, tricou alb cu imprimeuri, geacă de fâș de culoare albă. Detalii: La data de 17.05.2015 în jurul orei 18.00 minorul a plecat voluntar de la domiciliu”, este mesajul oamenilor legii.
Celelalte trei persoane dispărute sunt adulte. Silică Macovei este dat dispărut încă din anul 2006. Este născut în anul 1959, fiind din comuna Vulturu. În 2002 a plecat la muncă în Italia, iar timp de câțiva ani a ținut legătura cu familia. Din 2006, nimeni nu mai știe nimic de el. „Semnalmente: înălțime 1,75 m, atletic, ochi căprui, păr grizonat, față ovală; mustață medie. Detalii: în anul 2002 a plecat în ITALIA și a păstrat legătura cu familia până în anul 2006”, se arată pe site-ul IPJ Vrancea.
Radu Maftei, născut în mai 1946,  este din Jitia și a dispărut în anul 2007. El a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit. Este bolnav psihic. „Semnalmente: înălțime 1,65 m, astenic, ochi căprui, păr grizonat, calviție frontal, aspect neîngrijit. Detalii: la 02.04.2007 a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Este bolnav psihic”, spun oamenii legii.
Ultima persoană pe lista dispăruților este Maria Hartuche, din Èšifești, născută în aprilie 1930. Ea a dispărut de acasă în urmă cu doi ani, la mijlocul lunii decembrie. Potrivit polițiștilor, este bolnavă de Alzhaimer. „Semnalmente: Păr castaniu deschis scurt; ochi albaștri ; față ovală ; înălțime 1.40 -1,50 m, greutate 45 kg., îmbrăcăminte: pantaloni de trening de culoare mov; bluză de lână de culoare bej; un fes de culoare roz și o pereche de papuci de gumă cu blăniță. Detalii: La data de 15.12.2014 Hartuche Maria a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că este bolnavă de ALZHAIMER”
, se mai arată pe site-ul IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?