Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Traficul rutier, restricționat și pe B-dul Unirii și pe strada Republicii din Focșani


Traficul rutier va fi restricționat, duminică, pe strada Republicii în zona Teatrului Municipal Focșani. Restricțiile au fost introduse deoarece, în contextul manifestărilor dedicate comemorării eroilor din Primul Război Mondial, Garnizoana Focșani va prezenta o expoziție de tehnică militară. Reprezentanții Primăriei precizează că, de pe strada Simion Bărnuțiu, care este arteră cu sens unic, la intersecția cu str. Republicii este permis accesul numai pe relația dreapta către str. Cuza Vodă. „Duminică, 7 august, în intervalul orar 14.00-24.00, traficul rutier va fi restricționat pe str. Republicii, pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Mihail Kogălniceanu și intersecția cu str. Cuza Vodă”, se arată într-un comunicat al Primăriei Focșani.
    Administrația locală reamintește că sâmbătă, 6 august, Primăria Focșani, prin intermediul societății de Transport Public SA, pune la dispoziție în mod gratuit transportul către Mausoleul Mărășești. Plecarea se va face din Focșani la ora 18.30 de la Mausoleul Sud și la ora 18.45 din stația de la Parcul Schuman. La finalul manifestărilor, cursa de întoarcere va pleca spre Focșani la ora 22.30.
    Traficul rutier va fi restricționat și pe pe Bulevardul Unirii din Focșani la acest sfârșit de săptămână din cauza manifestărilor organizate în cadrul evenimentului „Serbările Timișoreana”. Primăria Focșani a anunțat că traficul rutier va fi închis pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Ștefan cel Mare și intersecția cu str. Unirea Principatelor. Restricțiile de trafic se vor aplica începând de sâmbătă 6 august ora 17.00 până duminică 7 august ora 24.00. În această perioadă, în Piața Unirii au loc mai mult activități în cadrul Serbărilor Timișoreana. „Tu adu voia bună, noi punem berea la rece! Te așteptăm cu multe surprize și artiști de seamă: ZDOB [și] ZDUB, Cargo, Mihai Mărgineanu și Skizzo Skillz! Vino din timpul zilei la eveniment și descoperă alături de cei dragi activitățile pe care ți le-am pregătit: Cursa De Obstacole, Quiz De Voie Bună, Testul Degustătorului, Cel Mai Lung Șir De Halbe, Licitații De Obiecte și Cabina Foto”, se arată într-o postare pe o pagină de Facebook special dedicată acestui eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?