Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Colonel de artilerie de la Brigada 8 LAROM, numit comandant al Școlii de Aplicație pentru Unități de Sprijin de Luptă Sibiu


Un colonel de artilerie din cadrul Brigăzii 8 LAROM „Alexandru Ioan Cuza” Focșani a fost numit comandant al Școlii de Aplicație pentru Unități de Sprijin de Luptă „General Eremia Grigorescu” din Sibiu. Este vorba de colonelul de artilerie Constantin Dobre, potrivit unei postări pe pagina de facebook a brigăzii.
„La Åžcoala de Aplicație pentru Unități Sprijin de Luptă «General Eremia Grigorescu» din Sibiu a avut loc ieri (luni-n.r.), în cadrul unei ceremonii, predarea funcției de comandant, în contextul treceri în rezervă a col prof. univ. dr. Alexandru Rizescu, cel care a avut comanda Åžcolii timp de cinci ani, din anul 2011. Noul comandant este colonelul de artilerie Constantin Dobre, care provine din cadrul comandamentului Brigăzii 8 LAROM «Alexandru Ioan Cuza», unde a obținut rezultate deosebite și s-a afirmat ca un ofițer cu o bogată și aleasă pregătire profesională. Îi dorim colegului nostru, dl. colonel Constantin Dobre, mult succes în onoranta provocare!”, au postat reprezentanții brigăzii pe pagina oficială de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?