Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Deputatul Elena Stoica avertizează că Guvernul Cîțu are mână liberă să-și continue politica distructivă la adresa românului de rând

Deputatul PSD de Vrancea Elena Stoica a declarat că faptul că moțiunea de cenzură nu a trecut în Parlament dă mână liberă Guvernului Cîțu să-și continue politica distructivă la adresa românului de rând. Parlamentarul social democrat a arătat că Ordonanța de Urgență prin care Cîțu dă impresia că lasă la alegerea pacientului unde să se trateze, la stat sau la privat, este o mare înșelătorie, menită să bage și mai mulți bani în buzunarele spitalelor private. „Chiar dacă aceste spitale au contract cu Casele de Asigurări de Sănătate, pacientul va fi obligat la o co-plată, care nu va fi deloc de neglijat. Până la această Ordonanță spitalele private care aveau contract cu Casa de Asigurări puteau trata gratuit pacienții, însă de acum vor băga mâna în buzunarul românului.

Cu alte cuvinte, dacă nu ai bani, Dumnezeu cu mila, fiindcă sunt multe afecțiuni ce nu pot fi tratate la stat din lipsă de aparatură sau din cauza supraaglomerării”, a afirmat Elena Stoica. În același context, deputatul vrâncean a precizat că PSD va ataca această Ordonanță la CCR în perioada următoare. „Colac peste pupăză, Ministerul Sănătății desființează Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj, singura unitate capabilă să facă transplant renal în zona de Nord-Vest a țării noastre. Concluzia, vă rog să o trageți voi, dragii mei!”, a încheiat deputatul PSD de Vrancea Elena Stoica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?