Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

GALERIE FOTO : Tenis – Rareș Rugină, la 10 ani, Gabrielle Bulancea și Maria Ciubotaru, la 12 ani au câștigat meciurile de debut în turneele în care concurează!


Este perioada turneelor la tenis de câmp! La Focșani, pe terenurile din Focșani Sud, au început, sâmbătă, 23 iulie, jocurile Trofeului „George Bucuroiu”, la 10 ani, 12 ani și 14 ani, băieți și fete, la simplu, dublu și dublu mixt.
În primele tururi, la individual, dintre sportivii focșăneni intrați în concurs au câștigat Rareș Rugină, de la Tenis Club Focșani, la 10 ani, turneu de categoria I și Gabrielle Bulancea, de la CS Unirea Focșani, la 12 ani, turneu de categoria a II-a. Delia Macovei și Denisa Ganea, ambele de la CSM Focșani 2007, concurând la 14 ani, categorie superioară vârstei lor, au pierdut meciurile disputate, dar au jucat bine în fața unor adversare superioare ca vârstă și experiență competițională! Au pierdut de asemenea întâlnirile din primul tur Flavius Rău și Ștefan Lazăr, ambii de la CSM Focșani 2007, la 14 ani.
La Constanța, în Circuitul național FRT U 12, „Cupa Bright Știința”, turneu de categoria A, în primul tur, Maria Daciana Ciubotaru, CSM Focșani 2007  – Anisia Briana Adam, CS Știiința Constanța 6-1, 6-1. În turul al doilea, Maria urma să întâlnească pe favorita nr. 7, Carmen-Andreea Herea, de la LPS-CS Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?