Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Călăul ciobanului rapsod, arestat pentru 30 de zile


Marți seară, un cioban, cunoscut în Păulești ca fiind rapsod din fluier, a fost găsit mort, într-o baltă de sânge. Acesta avea capul strivit și multiple lovituri pe corp. Din primele cercetări efectuate atât de polițiști cât și de procurorii sosiți la fața locului a reieșit că vinovat de moartea rapsodului ar fi un oier venit de curând la stână, mult mai tânăr decât victima, recidivist și cu un comportament agresiv.
Procurorii l-au reținut pentru 24 de ore marți seara, iar ieri a fost prezentat la instanță cu propunere de arestare preventivă. „Suspectul a fost reținut marți seară pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de azi (ieri n.r.) am propus arestarea lui pentru 30 de zile. Suspectul și-a recunoscut parțial fapta. A declarat că nu a vrut să-l omoare pe bătrân și că doar l-a lovit, dar avem de la medicină legală certificatul constatator, în care se spune că ciobanul a murit din cauza loviturilor primite, lovituri ce au cauzat moartea bărbatului”, a declarat Florin Èšîrlea, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.
„Admite propunerea formulată de Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea (…) dispune arestarea preventivă a inculpatului (…) pe o durată de 30 zile, începând cu data de 29.06.2016 și până la data de 28.07.2016, inclusiv. În temeiul art. 230 NCPP, dispune emiterea mandatului de arestare preventivă (…) Cu drept de contestație, în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunțată în Camera de Consiliu azi, 29 iunie 2016, ora 16.30”, este decizia judecătorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?