Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Tenis. ”Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani” începe astăzi!


•    Competiția debutează cu jocurile de pe tabloul calificărilor pentru tabloul principal la simplu!

Astăzi, 25 iunie 2016, va începe la „Arenele George Bucuroiu” din Complexul sportiv Milcovul Sud a XI-a ediția a „Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani, din calendarul Federației Internaționale de Tenis, organizat de Federația Română de Tenis, Tenis Club Focșani și CS Unirea Focșani. În acest an, competiția de la Focșani are două premiere: pentru prima oară este un concurs feminin și tot pentru prima oară este dotată cu premii totale de 10.000 dolari americani plus ospitalitate și 25 de puncte WTA.
Tabloul principal cuprinde 32 de jucătoare dintre care 14 vor promova din tabloul calificărilor care debutează astăzi, iar pe tabloul de dublu vor intra în concurs 16 perechi.

„Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Muncipiului Focșani” va avea la strat o jucătoare vrânceană – Luana Stanciu (FOTO) – posesoare a unui wild card oferit de organizatori, pe tabloul calificărilor fiind înscrisă  o altă jucătoare crescută la Focșani, Mihaela Micu.
Pentru Trofeul oferit de Consiliul Județan Vrancea și Municipiul Focșani s-au înscris în cursă – așa cum indica, la 23 iunie  site-ul ITF.com, jucătoare de tenis, unele dintre primele 500 ale clasamentului mondial, din Argentina, SUA, Franța, Belgia, Italia, Austria, Republica Moldova, Ucraina, Cehia, România. Concurentele cele mai bine clasate sunt Julieta Lara Estable, din Argentina, locul 444 și Cristina Ene – România, locul 480. 
Partidele de pe tabloul principal vor începe luni, 27 iunie, iar finalele „Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani” vor avea loc vineri, 1 iulie, după amiaza, la dublu, urmată de premiere și sâmbătă, 2 iulie, de la ora 11,00, la simplu, urmată de premiere!   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?