Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Manifest ANTIDROG, duminică, în Grădina Publică din Focșani


Agenția Națională Antidrog (ANA) organizează, la nivel național, duminică, 26 iunie a.c., o serie de activități specifice, de informare, conștientizare și educare a populației cu privire la problematica drogurilor în România, pentru marcarea Zilei Internaționale Împotriva Consumului și Traficului Ilicit de Droguri. Specialiștii antidrog invită publicul să se alăture acestui demers, pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la riscurile și consecințele nocive ale consumului și traficului de stupefiante.
    În municipiul Focșani, în intervalul orar 10.00 – 12. 00, tinerii și părinții sunt așteptați în Grădina Publică din zona Centrală – Piața Unirii, unde vor primi materiale de informare și vor fi implicați în acțiunile Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Vrancea (prin intermediul mesajelor cu conținut antidrog și al dezbaterilor pe teme corelate cu uzul, abuzul și traficul de droguri, reducerea cererii de droguri, factori de risc, factori de protecție e.t.c.). 
    Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog este sprijinit/derulează activitatea împreună cu Școala Postliceală Sanitară „Vasile Alecsandri”, Serviciul de Intervenție în Regim de Urgență din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea și Asociația „Sociograd”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?