Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

„Săptămâna Copilăriei Adjudene” la Biblioteca Municipală Adjud


Biblioteca Municipală Adjud organizează, în perioada 30 mai – 3 iunie, cea de a VII-a ediție a „Săptămânii Copilăriei Adjudene”. Manifestările din cadrul acestui program au început așadar de ieri, la ora 11.00, cu vizionarea expoziției tematice de carte „Copilărie fericită”. De la ora 14.00 au fost prezentate noutățile din colecțiile Secției pentru copii, iar de la ora 15.00, în Sala multimedia a instituției de cultură, cei mici au putut viziona filmul „Haideți să… Scriem și să vorbim corect!”.
    Activitățile de astăzi încep la ora 10.00, cu vizionarea de „Basme pentru pitici” în Sala multimedia a Bibliotecii. De la ora 11.00 vor începe audițiile muzicale, iar la ora 12.00 va avea loc vernisarea expoziției de desene realizate de copiii de la Clubul de pictură, sub îndrumarea lui Constantin Apostol. De la ora 16.00, copiii sunt invitați să afle lucruri utile și interesante cu privire la siguranța circulației, din expunerea „Micul pieton” ce va fi susținută de profesorul Petre Valea.
    Mâine, la ora 10.00, elevii și preșcolarii de la școlile și grădinițele adjudene sunt invitați să participe la concursul de desene pe asfalt „Lumea minunată a copilăriei”. La ora 11.00, elevii clasei a treia de la Școala „Mareșal Alexandru Averescu”, coordonați de profesoara Adriana Bocman, vor susține un program artistic, după care, de la ora 12.00, copiii vor avea prilejul să vizioneze filmul „Copilul cel isteț”, în Sala multimedia a bibliotecii adjudene. Concursul de karting, ce va demara la ora 15.00 și la care vor participa copiii de la Clubul Copiilor Adjud, îndrumați de profesorul Petre Valea, va încheia manifestările zilei de mâine.
    Joi, 2 iunie a.c., de la ora 10.00, elevii clasei a doua de la Școala „Mihail Armencea”, coordonați de profesoara Irina Vasilache, vor prezenta programul artistic intitulat „Să ne bucărm de copilărie”. Acesta va fi urmat, la ora 11.00, de vizionarea filmului „Destinație Marte”, ce va avea loc în Sala multimedia a Bibliotecii.
    Vineri, 3 iunie a.c., elevii clasei a II-a de la școala „Mihail Armencea”, coordonați de profesorul Viorica Hângu, vor susține momentul literar-artistic „Cântece și poezii dedicate copilăriei”. „Săptămâna Copilăriei Adjudene” se va încheia vineri, după vizionarea filmului „Lumea dinozaurilor”, ce va avea loc începând cu ora 11.00, în Sala multimedia a Bibliotecii Municipale Adjud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?