Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Cântăreața Sinead O’Connor a fost localizată, este în siguranță (poliție)


Cântăreața irlandeză Sinead O’Connor, care nu s-a întors de la o plimbare cu bicicleta duminică dimineață în statul Illinois (nordul SUA), a fost localizată și nu mai este considerată dată dispărută, a anunțat poliția luni după-amiază, informează agenția DPA. „Sinead O’Connor a fost localizată”, a declarat poliția într-un comunicat la Wilmette, Illinois. „Ea este în siguranță și nu mai este considerată o persoană dispărută/în pericol”, adaugă poliția. Nu au existat detalii asupra modului cum a fost ea găsită, notează DPA.
    Recent, cântăreața în vârstă de 49 de ani, cu istoric de depresie și alte probleme de sănătate mintala, l-a acuzat pe Arsenio Hall, fostă gazdă a unui talkshow în SUA, că îi făcea rost de droguri regretatului muzician Prince, găsit mort în locuința sa la 21 aprilie. Hall a dat-o în judecată pe O’Connor pentru calomnie.
    Cântăreața irlandeză Sinead O’Connor, care a vorbit recent de sinucidere, a fost dată dispărută luni la Chicago după o plimbare cu bicicleta, fiind căutată de poliția locală, transmite AFP. Se pare că un apropiat al cântăreței a sunat la poliție, exprimându-și îngrijorarea.
    Solista a postat recent pe Facebook mai multe mesaje îngrijorătoare, iar în ultimul pare a-i cere fiului ei să meargă la tribunal marți să ceară custodia fratelui său. Anul trecut a sugerat pe rețeaua de socializare că a încercat să se sinucidă cu o supradoză. Nu se știe de ce se află Sinead O’Connor în Statele Unite, dar ea a afirmat recent că intenționează să meargă să manifesteze în Carolina de Nord în legătură cu controversata lege din acest stat în privința toaletelor pentru persoane transgen.
    Cântărețul Prince, care a murit în 21 aprilie, la 57 de ani, a compus cea mai emblematică piesă a cântăreței, „Nothing Compares 2 You”. Artista irlandeză, care a făcut obiectul multor polemici de-a lungul carierei, a spus că a fost agresată sexual în copilărie și a criticat aspru Biserica Catolică în ceea ce privește protecția minorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?