Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Incident rutier pe un drum neamenajat din Nereju


În urmă cu mai bine de o săptămână, pe un drum neamenajat din comuna Nereju a avut loc un incident rutier în care a fost implicat Luca Bozgonete, fiul primarului localității Răduță Bozgonete, și o localnică, Niculina Nina Terțiu. Femeia susține că a fost acroșată de mașina condusă de fiul edilului. În replică, acesta din urmă susține că a atins-o cu oglinda și că nu a suferit vătămări.
Niculina Nina Terțiu a precizat că evenimentul a avut loc seara, în timp ce se întorcea acasă. „Eram pe o uliță, mă îndreptam către casă. Era între 18.00 și 19.00. El cobora, eu urcam. Am scăpat din partea din față a mașinii, noroc că aveam umbrela închisă și am văzut, dar m-a lovit cu partea din spate, că mașina a derapat. Eu am căzut și el a plecat. Au venit niște băieți și mi-au spus că este băiatul primarului, Luca Bozgonete, că eu nu știam. Am ajuns de două ori la spital și am probleme cu șoldul. Eu zic că poliția trebuia să-l testeze și am mai auzit că ar mai fi avut și permisul luat, nu știu acuma cum era. Plângerea am făcut-o după câteva zile, după ce m-am întors prima dată de la spital. Am fost la medicină legală și aștept certificatul. Ei îs foarte grăbiți, agitați, încăpățânați. A venit soția lui, a șoferului, la spital și și-a cerut scuze. El spune că m-a lovit un pic cu oglinda. Nici taică’su nu a venit să mă întrebe nimic, nimic și am probleme. Mă simt rău și nu am nici asigurare de sănătate”, ne-a povestit femeia.
    Nu am reușit să vorbim cu șoferul, dar am discutat cu tatăl acestuia, primarul Răduță Bozgonete. Edilul nu neagă că a existat un incident, dar spune că femeia nu a pățit nimic în urma acestuia. Primarul susține că oamenii legii vor stabili dacă fiul său se face vinovat de ceva sau nu. „Cazul este la poliție, iar ei își vor face datoria. A atins-o cu oglinda, iar la spital la raze nu s-a văzut nimic. Dacă fugea de acolo, se mai ducea la ea la spital, să o caute? Au mai fost persoane care au avut probleme cu ea. Chiar am spus ca legea să-și facă treaba, să se facă dovada leziunilor suferite cu documente de la medici și dacă fiul meu va trebui să-i dea ceva, îi va da. Eu cred că dacă era văzut băut ar fi fost testat, iar cu permisul nu are nicio problemă. Medicul de la Vidra, unde a ajuns, i-a zis să-și ia pastilele de tensiune, că de asta suferă. Chiar v-aș ruga să vă adresați și la spital să vedeți ce răni a avut și dacă a avut. Eu cred că se vedea măcar o vânătaie. Ea a vrut bani din start. Mai sunt și persoane care o agită”, ne-a spus primarul Bozgonete.
    Polițiștii spun că au în lucru un dosar, în care se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Evenimentul nu este considerat accident pentru că nu s-a produs pe drumul public, ceea ce înseamnă că nu se poate lua în discuție părăsirea locului accidentului, în cazul în care șoferul chiar ar fi plecat așa cum spune femeia. „O femeie din comuna Nereju a reclamat faptul că la data de 10.04.2016, orele 18.30, în timp ce se deplasa pe un drum neamenajat și închis circulației publice, a fost acroșată cu oglinda laterală a unui autoturism, condus de un tânăr în vârstă de 27 ani, din localitate. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au precizat oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?