Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

VIDEO și GALERIE FOTO : Drumul Surăii a fost BLOCAT, după ce o mașină A LUAT FOC


Un autoturism marca VW Golf a fost cuprins de flăcări vineri seara. Mașina era în trafic, se deplasa pe DJ 204 D Focșani-Suraia, în momentul în care șoferul și-a dat sema că ceva este în neregulă și a coborât din autoturism. A apucat să scoată câteva lădițe cu flori pe care le avea în mașină, după care autoturismul s-a aprins în totalitate, flăcările fiind destul de mari. Fumul negru și gros se vedea de la Focșani.

    După ce s-a sunat la 112, la fața locului au ajuns două echipaje din cadrul ISU Vrancea. „S-a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. S-a acționat pentru lichidarea incendiului, dar și pentru acordarea de îngrijiri medicale conducătorului auto care a suferit o arsură minoră la un deget, nefiind transportat la spital. În urma incendiului, autoturismul a ars în proporție de 90%, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric”, ne-a precizat locotenent Paul Bîndar, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea. Se pare că focul a izbucnit în portbagajul mașinii, problemele pornind de la o stație audio.
    La fața locului au ajuns și polițiștii de la Biroul Rutier Focșani, pentru a dirija traficul rutier, care a fost blocat o scurtă perioadă de timp.
   


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?