Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

VIDEO : Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: The Huntsman Winter’s War – 3D


În regia lui Cedric Nicolas-Troyan (regizor asistent în: Maleficent, Snow White and the Huntsman), filmul de acțiune și aventură în 3D servește ca precursor pentru Snow White and the Huntsman și tratează originile luptei dintre bine și rău, explicând ambiția malefică a reginei Ravenna – ca frumusețea ei să nu fie întrecută – și felul în care ea împărățește tiranic peste meleagurile de basm, cu ajutorul magiei negre.
 Surorile Ravenna (Charlize Theron) și Freya (Emily Blunt) sunt rivale. În vreme ce frumoasa Ravenna cucerește nenumărate regate cu ajutorul oglinzii sale magice, Freya, sora cea inocentă, se mărită cu ducele de Blackwood și dă naștere unei fetițe. Însă atunci când Ravenna află că, într-o bună zi, nepoata ei va fi mai frumoasă decât ea, se hotărăște să dea foc turnului în care se afla fetița. Văzând că i-a murit copilul, Freya este cuprinsă de disperare și își dezlănțuie puterile de a îngheța instantaneu pe oricine dorește – însă nu știe că tocmai sora ei se află în spatele odioasei fapte. 
 În noul său regat iernatic, Freya se înconjoară cu luptătorii din armata de vânători, pe care îi supune regulii de a nu se lăsa înduplecați de iubire. Eric (Chris Hemsworth) și Sara (Jessica Chastain) reprezintă elita războinicilor al căror scop este să o protejeze pe regina lor, Freya. Cei doi trebuie să își țină dragostea ascunsă și să înfrângă forțele răului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?