Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

FOTO! Ana viceprimărița a preferat penele, în locul florilor, la nuntă

Viceprimărița PNL a Focșaniului a făcut publice poze de la nuntă. A vrut, desigur, să împărtășească bucuria de a nu-i mai spune lumea domnișoară, cu noi toți. Și, nah, adevărul e că nu strică din când în când să mai uiți de facturi, de prețuri, de griji, căscând gura la buchetul miresei. De data asta însă, riști să rămâi cu gura căscată întrebându-te dacă nu vezi tu bine sau dacă a înnebunit lupu’, vorba reclamei.
Asta pentru că la pieptul nașilor, al mirelui, al invitaților, prinse la lumânări și chiar în buchetul miresei și în cel al nașei, nu au fost flori, ci…pene. Pene albe și negre, cât vezi cu ochii.
O fi vreun simbolism de care n-am aflat, la așa case mari n-ai de unde să știi. Deși, dacă e să ne luăm după privirea nășicului Grindă, e mai mare daraua decât ocaua…
Important e că mirii par fericiți: domnul doctor stomatolog fost director la DSP în pandemie, liberal super activ, și doamna viceprimar fără atribuții, liberală hiper activă, dar nu pentru mult timp, de vreme ce a intrat în „familia” Forței Dreptei, unde a eșuat nășicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?