Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO : Șeful de stat major al Batalionului 84 a trecut în rezervă


Șeful de stat major al Batalionului 84 Asigurare Date „Mărăști” a trecut în rezervă. Astfel, vineri, în cadrul Batalionului 84 Asigurare Date „Mărăști”, s-a desfășurat ceremonia de trecere în rezervă a șefului de stat major al unității, lt.col. Alionte-Mihail Toropleanu (FOTO). Activitatea s-a desfășurat în prezența locțiitorului comandantului Brigăzii 8 LAROM „Alexandru Ioan Cuza”, col. Mihai Åžomîtcă, a comandantului Batalionului 84 Asigurare Date „Mărăști”, col. Cristinel Apopei, și a întregului personal al unităților dislocate în cazarmă.
    Conform unei informări postate pe pagina de facebook a Brigăzii 8 LAROM, în cadrul ceremoniei de trecere în rezervă a lt.col. Alionte-Mihail Toropleanu, comandantul batalionului a dat citire Ordinului ministrului Apărării Naționale de trecere în rezervă și i-a adresat mulțumiri. „Cu prilejul trecerii în rezervă aduc domnului lt. col. Alionte-Mihail Torpoleanu, șef de stat major al Batalionului 84 Asigurare Date «Mărăști», mulțumiri pentru excelenta exprimare profesională și devotamentul de care a dat dovadă permanent în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu. De asemenea, apreciez înalta probitate morală și umană pe care a manifestat-o de-a lungul timpului. Nu în ultimul rând, îmi exprim recunoștința față de modul exemplar de exercitare a actului de conducere a activităților statului major al batalionului”, a precizat acesta.
    Lt.col. Alionte-Mihail Toropleanu a primit, la finalul ceremoniei, o plachetă, care i-a fost înmânată de către comandantul batalionului, și o scrisoare de mulțumire din partea ministrului Apărării Naționale, înmânată de către locțiitorul comandantului brigăzii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?