Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Câte un laptop pentru elevii care promovează valorile vrâncene. Concursul este organizat de Premium Porc


Compania Premium Porc a lansat ieri, de Moș Nicolae, o nouă ediție a Bursei Proiectelor Școlare, sub egida „Promovăm valorile locale!”. Proiectul se derulează în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Vrancea și Ansamblul Folcloric „Èšara Vrancei”. Scopul acestuia este promovarea valorilor vrâncene, adresându-se elevilor de gimnaziu din întreg județul.
La finalul concursului, fiecare membru al echipei câștigătoare, inclusiv cadrul didactic coordonator, va primi câte un laptop. „Grupul de companii Premium Porc are încredere deplină că, prin talentul și imaginația lor, elevii vor reuși să promoveze cel mai bine Vrancea! Pentru că elevii reprezintă generația schimbării și pentru că imaginația este punctul lor forte, provocarea Premium Porc Group este aceea de a oferi unei echipe formate din opt elevi și un profesor coordonator câte un laptop pentru fiecare membru al echipei, dacă acea echipă va reuși să promoveze cât mai bine obiceiurile, tradițiile și Munții Vrancei. Vrem să le promoveze atât de bine încât acestea să fie pe buzele tuturor! Vrem ca tinerii Vrancei să fie ambasadorii județului nostru! Le cerem elevilor să fie creativi, să apeleze la toate mijloacele posibile – bloguri sau site-uri de prezentare, concepte audio-video, materiale print sau diferite concepte culturale – în așa fel încât atracțiile turistice, obiceiurile, istoria și patrimoniul să devină cartea de vizită a Vrancei! Provocarea este adresată elevilor de gimnaziu (clasele V-VIII) din tot județul Vrancea, care trebuie să formeze o echipă din opt elevi și să aibă un profesor coordonator! Premium Porc Group așteaptă ca echipele care se vor înscrie în competiție să își iubească valorile locale și să le promoveze într-un mod inedit și atractiv! Compania Premium Porc Group va premia, cu siguranță, creativitatea, originalitatea și atractivitatea!”, se arată într-un comunicat al companiei Premium Porc.

Iată ce trebuie să facă participanții, potrivit comunicatului:
1. Până pe data de 17 decembrie 2015 se formează echipele, după care organizatorii așteaptă un e-mail la adresa concurs@premiumporc.com.
2. E-mailul trebuie să conțină următoarele date: numele, componența echipei și tema de concurs.
3. Până pe data de 10 ianuarie 2016 echipa va transmite un e-mail în care va face o descriere minimală a proiectului pregătit.
4. Pe data de 15 ianuarie 2016, de Ziua Națională a Culturii, echipele înscrise în competiție își vor prezenta proiectele în cadrul unui Târg al „Valorilor Vrancei” pe care Premium Porc Group îl va organiza la Cinematograful Balada – sediul Ansamblului Folcloric Èšara Vrancei.
5. Toți membrii echipelor care se înscriu în concurs trebuie să facă dovada ca au dat like paginii de Facebook a Premium Porc Group (https://web.facebook.com/Premium-Porc-Group-292427980924823/)
„Cum poți câștiga? Dacă echipa își dorește cu adevărat un laptop de nouă generație, atunci va avea nevoie de prieteni, colegi și familie deoarece  toți vor trebui să viziteze Târgul «Valorile Vrancei» și să voteze cu echipa pe care o susține. Proiectul câștigător va fi desemnat în baza votului primit de la vizitatori și, bineînțeles, al juriului. Votul publicului va reprezenta 60% din votul final, iar juriul va fi format din: un reprezentant al Companiei Premium Porc Group, un reprezentant al ISJ Vrancea și un reprezentat al Ansamblului Folcloric «Țara Vrancei». Ce câștigi? Fiecare membru al echipei va câștiga un laptop de ultimă generație oferit de compania Premium Porc Group în cadrul celei de-a treia ediții a «Bursei Premium Porc» – singura bursă de proiecte școlare din județul Vrancea. Pe pagina de Facebook a companiei Premium Porc Group cei interesați pot găsi Regulamentul Concursului «Premium Porc promovează valorile locale». Vă dorim sărbători fericite și vă urmă să aveți idei ingenioase căci noi le așteptăm cu premii și nerăbdare!”, se mai arată în comunicatul companiei.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?