Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

ULTIMA ORĂ! Pericol de inundații pe râul Milcov


Ploile abundente din ultimele două zile crează probleme. Cota de atenție pe râul Milcov, la Golești, a fost atinsă, motiv pentru care au fost anunțați reprezentanții comitetelor locale din comunele situate în aval de râul Milcov să monitorizeze situația cu atenție. 
Dacă râul va ieși din matcă, atunci prima localitate afectată va fi Milcovul. „Deocamdată nu a ieșit Milcovul din matcă, dar este pericol. Râul este în creștere și monitorizăm situația”, ne-a spus primarul Mihai Neață. Deși primarul spune că deocamdată nu sunt probleme, o persoană din satul Lămotești, comuna Milcovul, ne-a sunat la redacție și ne-a spus că apa a ajuns în gospodării. 
Vrancea este sub Cod Galben de precipitații până diseară, la ora 23.00. Potrivit meteorologilor, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în regiunile din sudul, centrul și estul țării, unde va ploua pe arii extinse. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în zona Carpaților Meridionali și Orientali, în nordul Munteniei, precum și în jumătatea sudică a Moldovei, cantitățile de apă vor depăși local 30-40 l/mp și izolat 60-70 l/mp.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?