Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Zi de sărbătoare în Vesti-RO! Celebrarea a 25 de ani de activitate!


Vineri, 25 martie 2016, într-o locație deosebit de primitoare – Laguna Focșani, începând cu ora 15:00, a avut loc un eveniment marca Vesti-RO, dominat de emoție, eleganță, distracție și surprize. Cei 450 de invitați au celebrat 25 de ani de activitate a companiei pe piața confecțiilor.
Cu 25 de ani în urmă, în ziua de Buna Vestire lua ființă un mic atelier de confecții, care în timp s-a dezvoltat ajungând astăzi la peste 600 de salariați, mii de ore de muncă, zeci de milioane de produse realizate și la o cifră de afaceri de peste 5 milioane de Euro.

Unii dintre dumneavoastră pot crede că numele Vesti-RO provine de la termenul „vestimentație”, însă numele companiei are o rădăcină și o semnificație mult mai profundă. Înființarea companiei a coincis cu cea mai veche sărbătoare confirmată în documente dintre sărbătorile Maicii Domnului: sărbătoarea de Buna Vestire sau popular Blagoveștenia.
În cadrul evenimentului s-au decernat distincții și au fost premiate valori de referință pentru Vesti-RO: loialitate, implicare, excelență și entuziasm.

Sărbătorirea a 25 de ani de activitate, „nunta de argint” a avut loc alături de angajați, parteneri, furnizori, clienți și nu în ultimul rând conducerea Vesti-RO. Atmosfera a fost întreținută de concertul incendiar al lui Pepe și de performanța de excepție a Orchestrei Mirel Manea de la Botoșani.
Vesti-RO mulțumește tuturor invitaților pentru prezență, pentru atmosfera creată și pentru că au făcut din data de 25 martie o zi memorabilă, o sărbătoare în adevăratul sens al cuvântului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?