Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Model de formular pentru declararea impozitelor şi taxelor cu regim de stabilire prin autoimpunere sau reţinere la sursă


Ordinul privind modelul și conținutul formularelor utilizate pentru declararea impozitelor și taxelor cu regim de stabilire prin autoimpunere sau reținere la sursă a fost publicat în Monitorul Oficial, potrivit unui comunicat al Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) Vrancea.
„Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vrancea aduce la cunoștința contribuabililor interesați că în Monitorul Oficial nr. 209/22.03.2016 a fost publicat Ordinul nr. 1053/2016 privind modificarea și completarea Ordinului președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 587/2016 pentru aprobarea modelului și conținutului formularelor utilizate pentru declararea impozitelor și taxelor cu regim de stabilire prin autoimpunere sau reținere la sursă. Prin Ordin se modifică și completează Nomenclatorul obligațiilor de plată la bugetul de stat” din Ordinul președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 587/2016 pentru aprobarea modelului și conținutului formularelor utilizate pentru declararea impozitelor și taxelor cu regim de stabilire prin autoimpunere sau reținere la sursă, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 94 din 8 februarie 2016, astfel: introducere a două noi poziții,  respectiv taxa de viciu și taxa pentru videoloterie; modificarea pozițiilor referitoare la taxa pentru obținerea licenței de organizare a jocurilor de noroc; taxa anuală pentru obținerea autorizației de exploatare a jocurilor de noroc și taxa de acces pentru jocurile de noroc. Actualizarea Nomenclatorului a fost necesară ca urmare a modificărilor legislative prevăzute de  Hotărârea Guvernului nr.111/26.02.2016, prin care au fost aprobate Normele metodologice de punere în aplicare a Ordonanței de urgență a Guvernului nr.77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc prin care au fost prevăzute obligații declarative pentru taxele de licență și autorizare datorate organizatorii de jocuri de noroc temporare, respectiv taxa de viciu pentru jocurile de noroc caracteristice slot machine și taxa pentru videoloterie datorată de Compania Națională „Loteria Română” – S.A”, a transmis Biroul comunicare și servicii interne din cadrul AJFP Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?