Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

GALERIE FOTO : Fotbal judeţean: Derbiul zilei a fost câştigat de oaspeţi!


Formații
Victoria Gugești: Ionuț Toma – Bîra, Stan, Morhan, Bălășoiu, Secu, Cătălin Popa, Jipeanu, Teodorescu, Busuioc, Lăbunț. Rezerve: Dănuț Apenciucesei, Băruș, Alexandru Apenciucesei, Oltianu, Schineste, Hotar, Cosma.
Antrenor, Florin Diniță.

Euromania Dumbrăveni: Trifan – Mihăilă, Negoiță, Gurguiatu, Săpunaru – Răzvan Crăciun, Remus Popa, Niță, Stanciu – Târcă, Lechea. Rezerve: Lera, Mihăescu, Negrea, Apostolescu.
Antrenor, Daniel Bănică
 
Victoria Gugești și Euromania Dumbrăveni s-au întâlnit duminică, de la ora 11.00, pe un frig subțire, ce strângea destul de tare pentru a obliga jucătorii să alerge suficient de mult pentru a nu îngheța. A fost spre folosul spectacolului oferit celor circa 500 de spectatori – gugeșteni, și de la Dumbrăveni, veniți să-și susțină, fiecare, favoriții. Promisiuni de joc frumos și de fotbal adevărtat erau, pentru că pe teren s-au aflat, la semnalul dat de brigada Iulian Iacob, Marius Stoica, Cristi Voicu, o mare parte dintre cei mai importanți fotbaliști ai Focșaniului de dinainte de desființarea echipei de Liga a III-a, ca și dintre juniorii care au jucat pentru CSM și LPS Focșani.
Cu oarecare bunăvoință, se poate spune că a fost fotbal adevărat, în unele momente, dar, cu siguranță, a fost o dispută strânsă pentru fiecare minge. Mai combinativă, echipa Dumbrăveniului a condus jocul în cea mai mare parte și a câștigat pe merit. Însă golul nu a fost rezultatul vreunei combinații de efect, ci consecința unei neînțelegeri, din minutul 12, între portarul Ionuț Toma și fundașii săi. Oaspeții au mai avut o mare ocazie de gol, dar Remus Popa, scăpat singur spre poarta adversă, a fost blocat excelent de același Ionuț Toma care și-a spălat astfel păcatul de la gol.
Până la finalul meciului a fost o dispută de uzură, purtată mai ales între cele două careuri, fără ca vreuna dintre formații să poată revendica un plus de situații clare de gol!     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?