Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

INFOPOL


Eveniment rutier

    La data de 9 martie a.c., ora 10.00, pe DJ 205H în orașul Mărășești, a fost depistat un bărbat de 57 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un moped neînmatriculat și fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Furturi cercetate de polițiști

    La data de 9 martie a.c., ora 11.45, un agent de pază din cadrul unei societăți comerciale din municipiul Focșani a sesizat faptul că a surprins un bărbat de 56 ani, din comuna Vișani, județul Brăila, după ce a sustras de pe rafturi mai multe bunuri în valoare de 70 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 9 martie a.c., ora 02.05, polițiștii adjudeni au depistat un minor de 17 ani și un bărbat de 42, ambii din localitate, după ce au sustras dintr-o societate comercială mai multe bunuri (țigări, cafea, produse alimentare) în valoare de aproximativ 6000 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.  

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?