Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Un nou succes pentru grupa 2007 de la Prosport Focşani


Grupa de fotbal juniori născuți în anul 2007 de la clubul Prosport Focșani și-a trecut în palmares un nou rezultat notabil. În week-end, echipa antrenată de Adrian Schinește a câștigat Cupa „Play”, întrecere de fotbal juvenil care s-a desfășurat la Bacău. Finala turneului a fost reeditarea finalei mici a Campionatului Național, meci care a opus echipele de la Prosport Focșani și LPS Suceava. Åži de această dată a câștigat Prosport Focșani, scor 2-1. Darius Băncilă (Prosport Focșani) a fost desemnat de organizatori drept cel mai tehnic jucător al competiției, iar Mihai Iliescu a primit titlul de cel mai bun jucător al turneului.

La competiția care s-a desfășurat în comuna Sărata, din județul Bacău, spectatorii au avut parte de meciuri spectaculoase, marcându-se nu mai puțin de 119 goluri în 28 de meciuri, o medie de peste 4 goluri pe meci. Antrenorul Adrian Schinește a deplasat la Bacău următorul lot de jucători: Alexandru Profiroiu și Alexandru Lensu-portari, Luca Macsim, Mihai Iliescu, Darius Băncilă, Vlad Lambru, Robert- Mario Lal, Mario Gaiu, Andrei Zainea, Cristian Răileanu, Sebastian Spulber și Iosif Gugeanu-jucători de câmp.

Parcursul echipei Prosport Focsani la Cupa „Play”:

Prosport Focșani – Unirea Ruginoasa (Iași) 7-0, goluri Lambru Vlad 2, Gaiu Mario, Lal Robert, Macsim Luca, Spulber Sebastian și Răileanu Cristian;
Prosport Focșani – CSS Botoșani 5-0 , goluri Lambru Vlad 2, Băncilă Darius 2 și Zainea Andrei;
Prosport Focșani – FC Bacău 4-0, goluri Lambru Vlad, Zainea Andrei, Gaiu Mario și Lal Robert;
semifinala- Prosport Focșani – AS Steaua Magică Iași 2-0, goluri Lambru Vlad 2;
finala- Prosport Focșani -LPS Suceava 2-1, goluri Iliescu Mihai și Băncilă Darius.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?