Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Fotbal, Liga a III-a – Gazdele vor juca pentru a câștiga!

Etapa a noua a Campionatului Ligii a III-a la fotbal va aduce față în față pe Milcovul, astăzi (sâmbătă), începând de la ora 15,00, pe CSM 2007, ocupanta locul al șaselea al clasamentului primei serii și ocupanta locului al patrulea, Știința Miroslava. Cele două formații s-au întâlnit o singură dată, în toamna trecută, când ieșenii au câștigat cu 5-0, după ce au înscris de două ori în ultimele patru minute. Acel joc poate aduce amintiri neplăcute focșănenilor, însă le poate genera și dorința de a-și lua revanșa pentru o înfrângere ale cărei dimensiuni au fost în discordanță cu realitatea din teren.

Retrogradată din Liga a II-a, Știința Miroslava a remaniat masiv lotul, dar au rămas fotbaliști importanți, cărora li s-au alăturat alți jucători buni cu care, după un început de campionat neconvingător, a urcat spre locurile din partea de sus a clasamentului, de unde poate aspira la revenirea în Liga a II-a. De altfel, formația din Miroslava a făcut egal pe terenul uneia dintre contracandidatele la promovare, Gloria Buzău! Știința a și câștigat un joc în deplasare, la FC Botoșani 2. La Focșani, însă, va fi dificil să obțină punct sau puncte, pentru că formația gazdă are altă forță de joc față de toamna trecută, când întâlnirea dintre cele două echipe s-a terminat cu 0-5. CSM 2007 a fost neînvinsă până în etapa trecută când a primit cu câteva minute înainte de final golul cu care a pierdut, la Galați, partida cu liderul!

Formația Focșaniului își dorește să rămână în partea superioară a clasamentului și, în consecință, va juca astăzi pentru a câștiga!

Meciul dintre CSM Focșani 2007 și Știința Miroslava va fi arbitrat de Bogdan Neculcea, Gabriel Neagu și Silviu Goicea, toți, din București. Observarea va fi asigurată de Gheorghe Mihalache din Buzău și Simona Renta, din Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?