Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Ionuț Simion vrea să trăiască! El are nevoie iarăși de ajutorul nostru!


Ionuț Simion, tânărul vrâncean care la doar 31 de ani suferă de cancer la ficat și despre al cărui caz ați putut citi, în aprilie anul trecut, în paginile „Monitorului de Vrancea”, are nevoie din nou de ajutorul nostru! El suferă de cancer la ficat, stadiul IV, și cu ajutorul cititorilor noștri a reușit, în 2015, să facă investigațiile necesare și să ajungă la Clinica AKH din Austria. Acum, el face tratamentul de chimioterapie prescris de medicii austrieci, pentru că nu poate fi operat decât după ce acest tratament va avea rezultatele așteptate. Cum acest lucru nu este sigur, singura șansă la viață a lui Ionuț este să facă, fie la un spital din SUA fie la unul din Cehia, o analiză a mutațiilor genetice, care le va permite medicilor să-i prescrie o schemă de tratament pentru boală cronică, ce trebuie urmat pe toată durata vieții. Această analiză costă, însă, mult peste posibilitățile familiei sale: 5000 de euro.
    Impresionați de drama prin care trece acest tânăr, două comunități de pe Facebook, „Inimi Solidare” și „Împreună pentru viață”, au demarat de urgență o campanie umanitară. Pentru a-i oferi lui Ionuț șansa la viață, s-a organizat și un „Bazar caritabil – Inimi solidare” unde oricine poate dona/licita, cu virarea banilor direct în contul lui Ionuț. Cine dorește să-l ajute, o poate face donând orice sumă de bani în conturile deschise pe numele logodnicei lui Ionuț, Diaconu Teodora Georgiana, la Raiffeisen Bank, Sucursala Focșani, astfel: Lei: RO 56 RZBR 0000 0600 1419 1746; Euro: RO 38 RZBR 0000 0600 1760 1717; Telefon: 0765.303.982; Paypal: georgiana.teodora@yahoo.com

Leu peste leu, euro peste euro, se pot aduna 5000 de euro!

    Reamintim că boala l-a lovit pe Ionuț exact în anul nunții, fără niciun semn prealabil. Povestea lui dramatică poate fi recitită accesând link-ul  http://www.monitorulvn.ro/articole/lovit-de-cancer-in-anul-nuntii-viata-unui-vrancean-de-30-de-ani-costa-25-mii-euro_2_175890.html.
    A urmat o campanie de presă făcută de „Monitorul de Vrancea” în urma căreia în conturile lui au ajuns inițial 6000 de euro, apoi alte sume s-au adăugat la aceasta pentru tratamente, așa cum se poate citi accesând linkurile:
    http://www.monitorulvn.ro/articole/solidari-cu-ionut-tanarul-lovit-de-cancer_2_175967.html
    http://www.monitorulvn.ro/articole/tanarul-bolnav-de-cancer-mai-are-nevoie-de-3-000-de-euro_2_176200.html
    http://www.monitorulvn.ro/articole/galerie-foto–ionut-simion-a-inceput-lupta-cu-cancerul-are-urgenta-nevoie-de-ajutor_2_3537081.html
    http://www.monitorulvn.ro/articole/ionut-simion-are-nevoie-de-ajutorul-nostru_2_3539932.html
    Anul trecut, la începutul lunii aprilie, când l-am întâlnit, mărturisea că nici în cele mai negre visuri nu i s-a arătat nenorocirea care avea să-i schimbe întreaga existență, în mod atât de brutal și groaznic. „Eu sunt pizzar și lucram la Restaurantul Corso. Acum patru luni (la începutul anului 2015 – n.r.), a început să mă doară foarte tare în partea dreaptă, spre spate. Am zis că-i o durere banală, cine știe, de la statul în picioare, și luam ketonal ca să îmi treacă. La un moment dat nu îmi mai trecea nici cu ketonal, pastilele nu-și mai făceau efectul. M-am dus la doctorul de familie, mi-a dat trimitere la Spitalul Județean și… La prima ecografie a ieșit că aș avea un chist la ficat. Apoi, la tomograf au spus că am tumoră hepatică. Mi-a dat trimitere la Fundeni, m-am internat. Acolo alte analize, endoscopie, colonoscopie, biopsie… Și a ieșit că am tumoră malignă cu metastaze la esofag”, povestea Ionuț anul trecut. 
Evident, tânărul, care pe 9 septembrie 2015 își programase nunta cu logodnica sa Teodora Georgiana Diaconu, a trăit un șoc la aflarea diagnosticului însă, încurajat de cei dragi, a reușit să-l depășească și să înceapă lupta contra morții. Singura piedică era lipsa banilor, însă după apariția cazului său în cotidianul nostru, foarte mulți vrânceni s-au mobilizat, au demarat la rândul lor campanii de ajutorare astfel încât s-a strâns suma necesară ca Ionuț să ajungă la Clinica AKH din Viena. Aici i s-au prescris ședințele de chimioterapie, pe care Ionuț, ca să facă economie de bani, le-a început și le face în continuare la o clinică particulară din Brașov.

Ionuț are nevoie de solidaritate!

    Acum, el are nevoie din nou de ajutorul nostru! Are o șansă la viață și se agață de șansa lui cu toată îndârjirea și cu toată speranța pe care orice tânăr, orice om aflat într-o astfel de situație ar face-o! La doar 31 de ani, Ionuț știe că are multe de făcut, că are de trăit o viață! O viață pe care noi, cei de lângă el, îl putem ajuta s-o trăiască donându-i orice sumă de bani, așa încât leu cu leu să se adune cei 5000 de euro necesari, în conturile deschise pe numele logodnicei lui, Diaconu Teodora Georgiana, la Raiffeisen Bank, Sucursala Focșani, astfel: Lei: RO 56 RZBR 0000 0600 1419 1746; Euro: RO 38 RZBR 0000 0600 1760 1717; telefon: 0765.303.982; Paypal: georgiana.teodora@yahoo.com
       

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?