Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO : Cuplurile de aur şi argint, premiate de Primăria Panciu


Primarul orașului Panciu, Iulian Nica, a premiat, duminică, cuplurile care au împlinit, în 2015, 25 și 50 de ani de căsătorie. Acestea au fost recompensate cu flori, diplome și torturi. La petrecerea aniversară, invitații speciali au fost artiștii Formației Rapsodia din Botoșani, care au încântat sărbătoriții cu un repertoriu variat, alcătuit din melodii populare, cântece de muzică ușoară, tangouri și valsuri. Un recital deosebit au susținut cei doi virtuozi ai viorii, apreciați atât în țară, cât și peste hotare, Lucia și Oleg Sacaliuc. Evenimentul a beneficiat și de prezența deputatului Ciprian Nicolae Nica. Acesta i-a felicitat pe cei prezenți și le-a urat, în continuare, o căsnicie fericită, încununată de bucurii și realizări.
    Primarul Iulian Nica a declarat că aniversarea căsătoriilor de aur și argint reprezintă un moment special atât pentru sărbătoriți, cât și pentru administrația locală. Edilul-șef și-a exprimat respectul și admirația pentru cuplurile care, în cei 25 sau 50 de ani de căsnicie, au considerat familia o legătură indestructibilă, sacră și binecuvântată de Dumnezeu. „Anii petrecuți împreună demonstrează, fără tăgadă, faptul că, la baza căsniciei dumneavoastră au stat mereu dragostea, sinceritatea, fidelitatea, loialitatea, respectul, responsabilitatea și încrederea față de partenerul de viață. Ați dovedit că ați privit de la început căsătoria ca pe o legătură indestructibilă, sacră și binecuvântată de Dumnezeu. Sunt sigur că acești ani nu au fost ușori și că au existat și momente de cumpănă, dar faptul că vă aflați aici arată că ați găsit mereu puterea și înțelepciunea de a depăși orice obstacol și de a privi, mereu, înainte!”, a declarat primarul Iulian Nica.
    Acesta le-a mulțumit sărbătoriților pentru munca și eforturile pe care le-au făcut pentru comunitate și pentru ca tinerii de azi să aibă un trai mai bun. „Cea mai mare dorință a mea este să fim cu toții sănătoși și să ajungem și noi la vârsta și experiența pe care dumneavoastră le aveți acum. Vă rog să primiți din partea mea și a colegilor mei cele mai sincere urări de sănătate, împliniri și numai bucurii! Să vă iubiți mereu ca în prima zi și să aveți parte, și de acum înainte, de o viață frumoasă și plină de împliniri împreună! La mulți ani!”, a mai spus primarul Iulian Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?