Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 11 februarie a.c., ora 21.30, pe DN 23A în comuna Gologanu, un tânăr de 26 ani, din comuna Tătăranu, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 11 februarie a.c., ora 12.40, pe str. Pictor Nicolae Grigorescu din orașul Odobești a avut loc un eveniment rutier fără victime. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că un bărbat de 61 ani, din municipiul Focșani, conducător al unui autoturism implicat în eveniment, se afla în stare de ebrietate și a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest, precum și prelevarea de mostre biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 11 februarie a.c., ora 14.30, pe DN 11 în comuna Homocea, polițiștii au depistat un tânăr, de 22 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 11 februarie a.c., ora 21.10, pe DN2-E85, în comuna Urechești, un bărbat, de 58 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat și rănit ușor un pieton în vârstă de 29 ani, care a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure. În cauză a fost întocmit dosar penal.
   
    La data de 11 februarie a.c., ora 23.30, pe DN2 N, în comuna Dumbrăveni, polițiștii din localitate au depistat un bărbat, de 31 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de conducere suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 12 februarie a.c., ora 02.40, pe strada Magazia Gării din municipiul Focșani, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, de 22 ani, din localitate. Deoarece conducătorul auto emana halenă alcoolică, i s-a solicitat să se supună procedurii de testare cu aparatul alcooltest, acesta refuzând atât testarea cât și recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.  

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra.
     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?