Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

ALTDORF TEHNIK, din nou alături de sportul vrâncean


Cel mai bun produs din ultimii ani de zile al școlii de box vrâncene, Cătălin Paraschiveanu a încheiat un parteneriat cu firma ALTDORF TEHNIK, firmă cu cele mai de calitate produse de finisaj în construcții. Cătălin Paraschiveanu concurează în prezent pentru clubul Opi 2000 Milano și se pregătește pentru o nouă partidă, care va avea loc la începutul lunii martie și care ar putea fi transmisă în direct de postul de televiziune Digisport. Pugilistul focșănean a disputat până acum 10 partide în Peninsulă și pe toate le-a câștigat.
Campioana calității, firma ALTDORF TEHNIK îl va sprijini pe Cătălin Paraschiveanu și demonstrează încă o dată că este alături de sportivii reprezentativi ai Vrancei, printre alte parteneriate fiind și cel cu sportivul Marcel Ferbinte și, fiind clientul ALTDORF TEHINIK, puteți susține indirect sportul din Vrancea. Component al lotului național al României, Cătălin Paraschiveanu a participat la Campionatele Mondiale de tineret din Mexic 2008, iar la întrecerea continentală din 2009 din Polonia a ajuns până în faza optimilor de finală.
Dublu campion național de seniori, Cătălin Paraschiveanu a câștigat în 2013 prestigiosul turneu „Centura de aur”. Un an mai târziu, el se mută în Italia și trece la profesioniști. Pugilistul focșănean este antrenat de Franco Cherchi, fost campion european la profesioniști. Ambițiile sale sunt foarte mari, chiar dacă se află abia la începutul carierei: „Îmi doresc ca în 2016 să boxez pentru titlul european sau pentru cel intercontinental. Voi urca din nou în ring în luna martie, când voi susține al 11-lea meci al meu, care probabil, va fi pe durata a 8 reprize, iar cât de curând voi susține un meci pentru o centură importantă. Mulțumesc firmei ALTDORF TEHNIK pentru susținere”, a spus pugilistul descoperit și format la Clubul Sportiv Unirea Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?