Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Bulevardul Unirii, închis pe 24 ianuarie


300 de polițiști, jandarmi și pompieri vor fi prezenți duminică în Piața Unirii din Focșani, și în zonele adiacente, pentru a asigura măsurile de ordine la manifestările dedicate Unirii Principatelor. Circulația va fi restricționată pe bulevardul Unirii de la intersecția cu str. Åžtefan cel Mare și str. Mr. Ghe. Pastia, în data de 24.01.2016, în intervalul orar 13.30.-17.30.
    „Peste 300 de jandarmi, polițiști și pompieri asigură ordinea publică la manifestările dedicate Unirii Principatelor în municipiul Focșani. Pe 24 ianuarie 2016, se împlinesc 157 de ani de când Moldova și Å¢ara Românească, două țări diferite în acele vremuri, s-au unit  sub conducerea unitară a  lui Alexandru Ioan Cuza. Cu acest prilej, în Piața Unirii din municipiul Focșani, se vor desfășura o serie de manifestări cultural – artistice dedicate acestei zile. Astfel, jandarmii și polițiștii vor asigura ordinea publică în Piața Unirii, unde în fiecare an se adună un public numeros, la manifestările cultural-artistice organizate. Aproximativ 50 polițiști vor asigura fluidizarea traficului rutier în zonele de desfășurare a manifestărilor, iar 49 de lucrători I.S.U. vor acționa, la nevoie, pentru prevenirea,  stingerea incendiilor și evacuare în situații de urgență. La eveniment sunt așteptate personalități din partea Președinției României, Parlamentului României, Guvernului României, dar și din Administrația centrală și locală”, se arată într-o informare a IJJ Vrancea.
    Jandarmii fac apel către cetățenii județului, care vor participa la manifestări,  să înțeleagă însemnătatea acestui eveniment și să aibă un comportament civilizat pentru a preîntâmpina orice tulburare a ordinii și siguranței publice. „Vă asigurăm că jandarmeria își desfășoară activitatea în interesul cetățenilor, al comunității și în sprijinul instituțiilor statului, exclusiv pe baza și în executarea legii”, se mai arată în informarea IJJ.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?