Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

O bătrână de 97 de ani a făcut atac de panică după ce casa i-a luat foc


O bătrână de 97 de ani, din satul Rașca, comuna Gura Caliței, a rămas fără acoperiș deasupra capului. Casa femeii a luat foc ieri dimineață, iar cauza incendiului a fost un coș de fum. Când și-a văzut locuința în flăcări, bătrânei i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale. După ce starea i s-a mai ameliorat, bătrâna a refuzat să meargă la spital.
    „O bătrână de 97 de ani din comuna Gura Caliței a suferit un atac de panică în timpul intervenției pompierilor militari pentru stingerea unui incendiu, care i-a cuprins locuința în dimineața zilei de joi, 14 ianuarie a.c. În jurul orei 06.30, un apel primit la numărul unic 112 la dispeceratul integrat I.S.U. -S.A.J. anunța izbucnirea unui incendiu la proprietatea numitei Åž. B. din satul Rașca, comuna Gura Caliței. La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. În momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul acoperișului locuinței, construită pe o suprafață de cca. 50 mp. Pompierii militari, în cooperare cu reprezentanții Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate au acționat atât pentru stingerea incendiului, cât și pentru protejarea construcțiilor învecinate. Proprietara, în vârstă de 97 ani, a suferit un atac de panică și a fost preluată de o ambulanță SMURD. După ce i s-au acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, deoarece starea de sănătate i s-a ameliorat, aceasta a refuzat transportul la spital”, a precizat căpitan Cristina Duță, ofițerul de presă al ISU Vrancea.
    În urma incendiului, au ars acoperișul locuinței, construit din lemn cu învelitoare din șindrilă și tablă, obiecte de mobilier și alte bunuri de uz casnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?