Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Arestat după ce a încercat să VIOLEZE o femeie care ar fi putut să-i fie bunică


Un bărbat de 32 de ani, din orașul Mărășești, a fost arestat pentru că a încercat să violeze și să tâlhărească o bătrână de 72 de ani. Faptele au fost comise în prima zi a anului, la Chiojdeni, iar principalul suspect a fost reținut în aceeași zi.
    Tânărul a intrat în casa bătrânei în dimineața zilei de 1 ianuarie a.c., la ora 06.30. I-a cerut mai întâi banii și pentru că a fost refuzat, a lovit-o pe femeie cu palmele peste față. A vrut apoi să o violeze. S-a dezbrăcat și a vrut să o dezbrace și pe bătrână, numai că aceasta a reușit să fugă și să ceară ajutor unui vecin. „La data de 1 ianuarie a.c., ora 06.30, polițiștii din Chiojdeni au fost sesizați despre faptul că în cursul dimineții, un bărbat necunoscut ar fi pătruns în locuința unei femei de 72 ani din localitate și ar fi agresat-o fizic în încercarea de a sustrage de la acesta bunuri și apoi ar fi întreținut cu ea raporturi sexuale. În urma cercetărilor efectuate cu operativitate, s-a stabilit că în jurul orelor 06.20, un bărbat necunoscut a pătruns în locuința victimei și i-a cerut să îi dea banii, dar deoarece aceasta a refuzat, a lovit-o cu palmele peste față. Ulterior, acesta s-a dezbrăcat și a încercat să o dezbrace pe femeia de 72 ani, dar aceasta a reușit să scape și să fugă din casă, anunțând un vecin. Agresorul a părăsit locuința fără bunuri, dar și fără să fi întreținut raporturi sexuale cu ea. În jurul orelor 12.30, polițiștii l-au reținut pentru 24 ore pe D. Costică, de 32 ani, din orașul Mărășești, principalul suspect de săvârșirea faptelor. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunile de tâlhărie și viol”, a transmis subcomisar Bogdan Toader, de la biroul de presă al IPJ Vrancea.
    Pe data de 2 ianuarie a.c., Costică D. a fost prezentat magistraților de la Judecătoria Focșani cu propunere de arestare preventivă și a primit mandat pentru 30 de zile. „(…) admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Durac Costică, aflat în stare de reținere în Arestul IPJ Vrancea, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 02.01.2016, până la data de 31.01.2016, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă nr. 1/02 ianuarie 2016. În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. (…) Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare. Pronunțată în camera de consiliu, azi, 02 ianuarie 2016”, se arată în decizia instanței de judecată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?