Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610
Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610

VIDEO! Bărbat SALVAT de pompieri după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat și a luat foc, iar el a ajuns într-o râpă

 

Pompierii își merită pe deplin titulatura de „eroi anonimi”. Numai că noi dorim ca faptele lor să fie un exemplu al curajului și devotamentului față de semeni.

Noaptea trecută (vineri spre sâmbătă), în jurul orelor 22:40, un apel la numărul unic de urgență 112 anunța un incendiu la un autoturism în comuna Dumbrăveni, fără alte precizări. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani.

Ceea ce părea o misiune ușoară s-a transformat într-o luptă contracronometru pentru salvarea unei vieți. La locul evenimentului forțele de intervenție au găsit un autoturism răsturnat care luase foc, precum și propagarea flăcărilor la vegetația uscată din împrejurimi. La o distantă de circa 10 m se afla șoferul autoturismului căzut într-o râpă.

Profesionalismul salvatorilor și-a spus din nou cuvântul. În scurt timp pompierii au localizat și au stins incendiul. Autoturismul a ars în proporție de 90 % din cauza unui scurtcircuit electric. Concomitent cu stingerea incendiului salvatorii au acționat pentru evacuarea victimei din mediul ostil. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 24 ani se afla în hipotermie și era semiconștient. După acordarea primelor îngrijiri acesta a fost predat echipajului SAJ.

Toate acestea au fost realizate de către primul și singurul echipaj sosit la locul intervenției ca urmare a informațiilor sumare primite de la apelanții care au anunțat evenimentul.

Felicitări echipei! Sunteți cei mai buni!

Biroul de presă al ISU Vrancea

UPDATE!

Potrivit polițiștilor, conducătorul auto ar fi pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina într-o râpă pe fondul consumului de băuturi alcoolice. El a reușit să se salveze ieșind din mașină înaintea izbucnirii flăcărilor, care au mistuit autoturismul în totalitate. Oamenii legii spun că avea o alcoolemie de 0,38 la testarea cu aparatul etilotest. I s-au recoltat probe biologice, în cauză fiind întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?