Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

CS Odobeşti, Euromania Dumbrăveni şi Unirea Ţifeşti, pe primul loc la final


Liga ALTDORF TEHNIK la fotbal și-a consumat în week-end jocurile ultimei etape a sezonului. În seria I, pe primul loc s-a clasat CS Odobești, formație antrenată de Marian Gurău și Lucian Balaci. Chiar dacă a stat, odobeștenii și-au asigurat prezența pe prima treaptă a ierarhiei încă din etapa trecută. A doua clasată, Åžoimii Mircești a cedat pe teren propriu, 3-1 în fața Voinței Cîrligele, în timp ce Voința Răstoaca nu a avut emoții în confruntarea de pe teren propriu cu Podgoria Cotești, scor 5-1. Cele patru echipe care vor merge în Superliga ALTDORF TEHNIK sunt CS Odobești, Åžoimii Mircești, Voința Cîrligele și Voința Răstoaca.
    În seria a II-a, derby-ul etapei dintre Victoria Gugești și Voința Sl. Ciorăști a revenit gugeștenilor, scor 3-0. AS Suraia a obținut primul punct din campionat după egalul scos pe teren propriu cu Dinamo Tătăranu, scor 0-0, iar prima clasată, Euromania Dumbrăveni s-a respectat la Milcovu și a câștigat fără probleme, 5-0 (2-0). Echipele care s-au calificat în Superligă sunt Euromania Dumbrăveni și Victoria Gugești, în condițiile în care a doua clasată, Voința Sl. Ciorăști nu a avut echipă de juniori în acest sezon.

            Rezultatele etapei din week-end:

Seria I:

Åžoimii Mircești – Voința Cîrligele 1-3,
Voința Răstoaca – Podgoria Cotești 5-1,
Viitorul Biliești – Victoria Vînători 0-3 (gazdele nu au achitat datoria financiară față de AJF Vrancea). CS Odobești a stat.

Seria a II-a:

Unirea Milcovul – Euromania Dumbrăveni 0-5,
AS Suraia – Dinamo Tătăranu 0-0,
Victoria Gugești – Voința Sl. Ciorăști 3-0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?