Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

28 de posturi vacante scoase la concurs de DGASPC Vrancea


Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vrancea organizează concurs pentru ocuparea a 28 de posturi vacante. Concursul va avea loc în data de 18 decembrie 2015 (proba scrisă) și în 22 decembrie 2015 (interviu), pentru următoarele posturi: psiholog practicant cu studii superioare, la Biroul Echipă Mobilă din cadrul Serviciului de Intervenție în Regim de Urgență; psiholog practicant cu studii superioare la Adăpostul Temporar pentru Copilul Exploatat; asistent social practicant cu studii superioare, la Adăpostul Temporar pentru Copilul Exploatat; asistent medical principal cu studii superioare postliceale la Centrul Maternal; asistent social practicant cu studii superioare la Compartimentul Supraveghere Specializată; psiholog practicant cu studii superioare la Biroul Asistență Maternală; asistent social principal cu studii superioare la Biroul Asistență Maternală; asistent social practicant cu studii superioare la Centrul de Zi de Recuperare Copii cu Dizabilități Focșani; psiholog practicant cu studii superioare la Centrul de Zi de Recuperare Copii cu Dizabilități; educator cu studii superioare la Centrul de Recuperare Copii cu Tulburări de Spectru Autist; două posturi instructor educație cu studii medii la Centrul de Asistență și Sprijin Focșani; un post asistent social practicant cu studii superioare la Module Familiale Odobești; trei posturi de instructor de educație cu studii medii la Module familiale Odobești; psiholog practicant cu studii superioare la Module Familiale Panciu; cinci posturi educator cu studii superioare la Module Familiale Mărășești; psiholog practicant cu studii superioare la Module Familiale Copii cu Dizabilități Focșani; două posturi instructor de educație cu studii medii la Module Familiale Copii cu Dizabilități Focșani; asistent medical cu studii postliceale la Centrul Rezidențial Copii cu Dizabilități Focșani.
    Concursul se va desfășura la sediul instituției din Focșani, Bulevardul Gării nr.13. Astfel, în data de 18 decembrie 2015 va avea loc susținerea probei scrise. În intervalul 10.00 – 12.00 vor susține proba categoriile instructor de educație și educator; în intervalul 12.30 – 14.30 vor susține proba categoriile asistent medical, asistent social și psiholog.
    În data de 22 decembrie 2015 va avea loc susținerea interviului, după cum urmează: în intervalul 10.00 – 12.00 vor susține interviul categoriile instructor de educație și educator; în intervalul 12.30 – 14.30 vor susține interviul categoriile asistent medical, asistent social și psiholog.
    Cei care doresc să se înscrie la concurs își pot depune dosarul până la data de limită de 11 decembrie 2015, ora 16.00. Relații suplimentare se pot obține de la sediul DGASPC Vrancea din B-dul Gării nr.13, Focșani și la nr. de telefon 0237.230.789 interior 48, persoană de contact Viviana Toma – Birou Managementul Resurselor Umane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?