Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

A murit medicul Larisa Fudulică, soţia fostului primar din Odobeşti


Cunoscutul medic odobeștean Larisa Fudulică a trecut la cele veșnice. Doctorița a murit miercuri seară, la vârsta de 77 de ani, la domiciliul său din Odobești, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. Ea lucrase ca medic internist mai bine de 40 de ani la Spitalul Orășenesc din Odobești, unde a fost și șeful Secției de Medicină Internă, peste 20 de ani. După ce ieșise la pensie, medicul Larisa Fudulică activa la cabinetul privat din Unirea – Odobești, unde avea și un laborator de analize medicale. De altfel, până săptămâna trecută aceasta a venit regulat la cabinet, unde a consultat pacienții.
    Cei care au cunoscut-o, colegi sau pacienți, au numai cuvinte de laudă la adresa medicului Larisa Fudulică. „A fost un medic și un om deosebit, care și-a iubit pacienții și meseria. A fost iubită de întreg orașul. Mai bine de 20 de ani a fost șef de Secție Interne la Spitalul din Odobești. Acum, lucra la cabinetul privat din Unirea. Are o fată, care este medic în București. Dumnezeu să o ierte!”, a spus medicul de familie Grigore Hanță, președintele Patronatului Medicilor de Familie Vrancea. „Doamna doctor a fost un medic pentru toți, bogați sau săraci. Și-a iubit mult pacienții și pe toți i-a tratat la fel de bine. Mai rar medici ca dumneaei. Mie mi-a salvat de mai multe ori fiica, Potorac Elena Cosmina, care acum e medic rezident ATI (n.r. -anestezie și terapie intensivă). A fost un medic de valoare pentru Odobești, care ajuta la orice oră. A salvat multe vieți”, a spus și Anița Potorac, o fostă pacientă.
    Medicul Larisa Fudulică a fost soția lui Vasile Fudulică, fost primar al orașului Odobești, dar și fost deputat. Trupul neînsuflețit al medicului Fudulică este depus la casa acesteia din Odobești, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, în cimitirul orașului.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?